Divizia de print Intact Media Group este organizată sub umbrela Intact Publishing (Jurnalul Național) și Convergent Media (Gazeta Sporturilor). Beneficiind de echipe de jurnaliști reputați în redacții, în cele doua cotidiene zilnice Intact Media Group se regăsesc calitatea conținutului și a scriiturii, alături de direcții unice de abordare.

Jurnalul National, cel mai dinamic ziar de calitate din Romania, a fost lansat in 1993. Cotidian de 24 de pagini cu acoperire nationala, Jurnalul National are ca target un public educat, cu venituri peste medie.

Anul 2015 a insemnat pentru Jurnalul National anul schimbarii. Pe 2 aprilie ziarul s-a relansat, cititorii avand parte de un layout mai aerisit, cu texte si titluri de impact si cu fotografii expresive. 80% din continut este format din materiale proprii, iar restul din stiri scurte la zi, de informare. Jurnalul National si-a consolidat pozitionarea quality, astfel ca trateaza zonele serioase si ofera informatii si imagini dintr-o alta perspectiva.

In 2016, Jurnalul National aniverseaza 23 de ani, printr-o campanie care isi propune sa uneasca generatii.

http://jurnalul.ro

23_ani_jn_265x158

Gazeta Sporturilor, liderul ziarelor de sport din Romania, a fost fondat in 1924, regasindu-se printre primele trei publicatii de gen din Europa. A supravietuit perioadei interbelice, celui de-al doilea Razboi Mondial si regimului comunist, fiind martorul tuturor evenimentelor sportive de marca ale secolului.

Din 1990 se bucura de o aparitie constanta pe piata, adoptind diferite formule editoriale si de format. In 2000, publicatia intra in portofoliul Intact Media Group. Gazeta Sporturilor are o evolutie constanta in fiecare an, fiind, pe langa leader-ul categoric al nisei sale, o prezenta statornica in topul celor mai citite ziare din Romania.

http://gsp.ro

gazeta-2