a1.ro – o nouă experiență online

a1.ro – o nouă experiență online

23/06/2016

Site-ul numărul 1 de divertisment din România, a1.ro, pregătește o nouă experiență online pentru vizitatorii săi. Începând cu luna iulie, a1.ro va pune utilizatorii pe primul plan, oferindu-le un design nou, responsive, care le va permite acestora să interacționeze într-un mod plăcut atât cu conținutul, cât și cu reclamele.

Noul design a1.ro a plecat de la preferințele de consum ale utilizatorilor care în proporție de peste 60% veneau din zona de mobile, rezultând astfel un site responsive 100%.

 

“Site-ul este responsive, adaptat și foarte ușor de consumat pe device-uri mobile. Vrem să anunțăm relansarea lui, într-o formulă mult mai prietenoasă de consum digital, o încercare nouă pe piață. Va fi o proiecție reușită a celui mai bun conținut de divertisment românesc de televiziune.” – Augustin Roman, Director Digital Antena TV Group.

 

În ceea ce privește conținutul, a1.ro va pune accent pe producțiile Antena TV Group, cel mai mare producător de video local. Astfel, site-ul va răspunde cerințelor pieței și va acorda o atenție deosebită zonei video.

a1.ro-foto-comunicat

“Ai ratat o nebunie de la Neatza cu Răzvan și Dani? Ai pierdut momentul în care s-au logodit, în direct, preferații tăi de la Mireasă pentru fiul meu? N-ai prins breaking news-ul de la Observator? Nici interpretarea de excepție de la X Factor sau transformarea senzațională de la Te cunosc de undeva? Nu-i nimic! Intră pe a1.ro, cel mai tare site de divertisment din România și le găsești pe toate!” – Cătălin Oprișan, Redactor Șef a1.ro

 

Pentru a putea accesa conținutul în condiții optime, noul a1.ro se va focusa pe o poziționare mai bună a reclamelor și va pune accent pe formate mai mari, dar mai puține. În acest sens, a1.ro a achiziționat o variantă premium dfp. Astfel, echipa a1.ro va profila utilizatorii și va targeta diferitele segmente de public cu reclame relevante pentru aceștia.

 

Din decembrie 2014, a1.ro a devenit liderul de necontestat al site-urilor de divertisment din .ro. De un an și jumătate, a1.ro conduce cu 14-4 împotriva principalului competitor, protv.ro, scor determinat de numărul lunar de unici. Din octombrie 2015, site-ul din portofoliul Digital Antena TV Group a fost constant liderul categoriei de divertisment.