Intact Media Group își consolidează conținutul online

Intact Media Group își consolidează conținutul online

12/03/2013

Bucuresti, 12 martie 2013 – Intact Media Group, cea mai mare platformă de conținut multimedia din România, își va concentra atenția în zona online, în linie cu evoluția pietei media locale și internaționale, precum și cu profilul și opțiunile cosnumatorilor activi.

În prima jumătate a anului, Grupul pregătește lansarea unei platforme online integrate, care va include conținut audio, video și editorial. Platforma va valorifica întreg conținutul multimedia Intact, dar va crea și alte produse. În acest context, noua abordare strategică a Grupului va pune accentul pe dezvoltarea zonei TV și online.

„Ne concentrăm resursele acolo unde ne așteaptă publicul, pe TV și online. Din păcate, print-ul, în coordonatele actuale, răspunde mai greu necesităților de circulație rapidă și universal accesibilă a informației. Intact este un mare generator de continut și își urmează publicul pe mediile pe care acesta le alege. În acest context, platforma multimedia Income își va continua dezvoltarea în conformitate cu evoluția obiceiului de consum. Îi așteptăm pe cei pasionați de business cu mult mai multe informații pe TV și online” – Adrian Ursu – Director Integrare Editorială Intact Media Group.

Platforma Income este parte Intact Media Group, alături de mărci reper, precum Antena1, Antena3, Jurnalul Național sau Radio ZU. Intact Media Group este cea mai importantă platformă multimedia din România cu capital integral autohton și un public de 10 milioane de români în fiecare zi.