Jurnalul Naţional împlineşte 23 de ani

Jurnalul Naţional împlineşte 23 de ani

07/06/2016

Jurnalul Naţional aniversează, pe 7 iunie, 23 de ani de la primul număr. Ziarul s-a impus, de-a lungul timpului, prin scriitura de calitate, păstrându-şi şi apariţia pe print, în ciuda unei pieţe din ce în ce mai încercate.

În anul 2015, Jurnalul Naţional s-a relansat, aducând în atenţia cititorilor săi un layout mai dinamic, cu titluri de impact şi imagini expresive.

 

Pentru a sărbători cei 23 de ani şi a mulţumi publicului, Jurnalul lansează campania “Unim Generaţii”, un proiect editorial care se va desfăşura pe tot parcursul anului, spunând poveştile unor părinţi şi copii celebri, care au ales aceeaşi profesie, ducând mai departe valori precum profesionalism şi verticalitate.

 

Mai mult, Jurnalul îi va sărbători, cu aceasta ocazie,  pe tinerii de 23 de ani, vârsta ziarului,  printr-o serie de interviuri cu studenţi, antreprenori, artişti despre felul în care văd aceştia România de astăzi, prezentandu-le si propunerile pentru o Românie mai frumoasă. Toate aceste opinii vor fi trimise autorităţilor, printre tinerii intervievaţi regăsindu-se Ionuţ Budişteanu, inventator, Cornel Amariei, om de afaceri, sau Ana Baniciu, cântăreaţă.

 

“În cei 23 de ani de existenţă, Jurnalul Naţional s-a remarcat prin campanii jurnalistice de anvergură, care au susţinut valorile româneşti. De această dată, ne propunem să unim generaţii. Vom spune poveştile frumoase ale unor oameni care fac cinste României şi care şi-au predat ştafeta meseriei din generaţie-n generaţie. Vor fi 23 de astfel de poveşti pe care le vom oferi cititorilor noştri, pe parcursul întregului an. O altă componentă a campaniei consta in interviurile cu tinerii de-o vârstă cu Jurnalul Naţional, care au făcut performanţă în activitatea lor şi care ne vor împărtăşi secretul reuşitei , dar  şi viziunea lor despre România de mâine, sfaturile lor pentru cei care ne conduc”, a declarat Elena Cristian, redactor şef Jurnalul Naţional.

23_Ani_JN_265x158

Ziarul va apărea pe 7 iunie într-o ediţie aniversară, cu un prim interviu din seria “Unim Generaţii”.  Jurnalul Naţional mulţumeşte tuturor cititorilor şi partenerilor pentru susţinere.