Media Casa Press, principalul furnizor de conținut jurnalistic de business din România

Media Casa Press, principalul furnizor de conținut jurnalistic de business din România

14/02/2011

Media Casa Press, societate controlata de Camelia Voiculescu in calitate de proprietar si presedinte, parte a Intact Media Group, continua consolidarea pozitiei de lider pe care o detine pe segmentul presei economice, printr-un nou proiect. Astfel, in prima jumatate a anului 2011 va fi lansat portalul de continut financiar si de business fin.ro, un produs nou care va ingloba, in afara de continutul editorial generat de Saptamana Financiara si de cotidianul Fin.ro, o paleta larga de informatii conexe, exclusive si de impact, adresate comunitatii de afaceri dar si publicului larg interesat de zona economica.

In urma organizarii unui pitch, s-a decis ca dezvoltarea noului portal fin.ro sa fie asigurata de compania „3waves Net” din Timisoara, partenerul traditional al celor doua site-uri de business ale Intact Media Group, sfin.ro si financiarul.com.

Portalul fin.ro va beneficia de expertiza celei mai performante echipe de ziaristi de business, condusa de Gabriela Vranceanu Firea (director general), Radu Preda (director editorial) si Edward Pastia (redactor sef), jurnalisti al caror profesionalism este dovedit de proiectele de succes „Saptamana Financiara” si „Financiarul”.

Prin aceasta initiativa, Media Casa Press urmareste obtinerea statutului de lider pe piata publicatiilor economico-financiare online si, implicit, pe cel de principal funizor de continut financiar si de business de pe piata romaneasca.

In legatura cu acest proiect, Gabriela Vranceanu Firea a declarat:

„Dupa ce in ultimii 6 ani ne-am ocupat cu consolidarea zonei de print, acum a sosit momentul sa ne focusam pe online. Oferim deja cel mai complet pachet informational economico-financiar printr-un mix media ce contine un cotidian, un saptamanal, doua website-uri si o emisiune TV, iar noul portal fin.ro va ingloba inteligent, sinergic si exclusiv toate aceste surse de continut. In plus, avem in pregatire un proiect TV spectaculos, dar inca nu a sosit timpul sa vorbim despre asta”.