Radio ZU și Romantic FM, cele două radiouri de top ale Intact Media Group

Radio ZU și Romantic FM, cele două radiouri de top ale Intact Media Group

16/05/2016

Divizia radio a Intact Media Group rămâne în continuare în topul preferințelor românilor. Ultimele date sunt oferite de către Studiul de Audiență Radio, realizat în perioada 11 ianuarie – 24 aprilie 2016 de către IMAS – Marketing și Sondaje SA și Mercury Research S.R.L. și vin să reconfirme poziția celor două posturi pe piața radio din România.

Radio ZU – lider în București și ascultat de aproape 2 milioane de români

În București, la nivelul targetului comercial, Radio ZU este din nou radioul numărul 1, preferat zilnic de 187.400 de ascultători și înregistrând o cotă de piață de 15.8%, la mare distanță de locurile următoare – KissFM (10.2%) și MagicFM (9.1%).

La nivel național, ZU este ascultat de un public total de 1.922.400 de oameni zilnic și deține o cotă de piață de 13,6% din cea a publicului comercial național. În ceea ce privește publicul comercial urban, Radio ZU adună 822.300 de ascultători zilnic și are o cotă de piață de 13.7%, a doua în clasament, dupa KissFM (15.7%), fiind urmat de Europa FM, care are o cotă de 10.8%.

B si M

Romantic FM – un radio preferat de bucureșteni

Singurul post de radio premium exclusive din România, Romantic FM și-a consolidat poziția în preferințele bucureștenilor grație celui mai divers, original și dinamic playlist. Unic prin abordarea și sound-ul inconfundabil, Romantic FM rămâne o destinație reper în media, atât pe frecvența 101.9 FM, dar și în online, pe site-ul  www.romanticfm.ro. Postul adună 86.800 de ascultâtori zilnic și are o cotă de piață de 4.6%, potrivit rezultatelor aceluiași studiu.

R F M