„Te cunosc de undeva!” – Cel mai nou mega­show al Ante­nei 1, incepe sambata seara

„Te cunosc de undeva!” – Cel mai nou mega­show al Ante­nei 1, incepe sambata seara

15/03/2012

Antena 1 lanseaza sambata, 17 martie, un nou show de succes international: “Te cunosc de undeva!”. Formatul este unul dintre cele mai recente lansate pe piata internationala de televiziune si aduce in prim plan opt vedete din Romania, care pe parcursul a unsprezece saptamani vor trece prin transformari incredibile, dand viata unor pesonalitati din lumea muzicii. Gazdele emisiunii vor fi Alina Puscas si Cosmin Selesi. CRBL, Delia Matache, Maria Buza, Dan Helciug, Julia Jianu, Lora, Jorge si Iulian Vasile vor incerca in fiecare seara de sambata sa intre in pielea unor personaje celebre, spre deliciul telespectatorilor, dar si in scopuri caritabile.

Cele opt vedete vor concura una impotriva celeilalte timp de 11 saptamani, incercand fiecare sa intre cat mai bine in pielea personajelor pe care le vor avea de interpretat si sa ii convinga pe cei patru jurati ca merita sa primeasca un punctaj cat mai mare. Vedetele vor primi in fiecare editie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecarui show se va intocmi un clasament in functie de punctajele obtinute de fiecare. Vedetele concurenti lupta in fiecare editie pentru premii in bani, dar si un mare premiu, castigat in marea finala. Sumele de bani castigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre acestia.

Concurentii au prins deja gustul transformarilor prin care vor trece, iar provocarile sunt pe masura personalitatilor puternice ale celor opt vedete implicate. Surprizele pe care Antena 1 le pregateste in acest show, nu se opresc doar la transformarile incredibile ale concurentilor. Juratii vor avea si ei un rol extrem de important si, in fiecare editie, telespectatorii se vor putea bucura si de prezenta inedita a unui invitat surpriza.

Mai multe infomatii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro si de pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/tecunoscdeundeva.