FORUMUL CAPITALULUI ROMÂNESC

FORUMUL CAPITALULUI ROMÂNESC

09/12/2021

RDR 2021

INTACT MEDIA GROUP organizează joi, 16 decembrie 2021, la Palatul Parlamentului, „Forumul Capitalului Românesc”, ajuns la cea de-a cincea ediție.

2020 a fost un an fatidic pentru toate economiile lumii care au trecut printr-un test de anduranță, fără drept de apel. România nu a făcut nici ea excepție. Ce părea sigur până mai ieri, azi a dispărut sau s-a transformat ireversibil. Antreprenorii au avut de luat cele mai grele decizii dintr-o viață dedicată propriilor companii. S-au resetat, s-au reinventat. Cei care au rezistat și au mers mai departe sunt vizionarii cu anticorpii adaptării și cei care au crescut în timp business-uri sănătoase și care nu s-au temut să investească acum.

În acest context, forumul moderat de Alessandra Stoicescu, director executiv, Intact Media Group, îi va aduce față în față pe reprezentanţii autorităților cu învingătorii pandemiei, cei care conduc afaceri cu ADN românesc și care au reușit să încheie cel mai greu an pe plus.

Printre temele dezbaterii se numără: readaptarea întregii economii la noua realitate, problemele cu care se confruntă investitorii români, programe de redresare economică  și suport pentru business-urile românești, soluții pentru criza forței de muncă.

În cadrul forumului va fi lansat catalogul Români care dezvoltă România”, un demers editorial care scoate în evidență afaceri românești cu tradiție, solide și mai ales antreprenori cu povești uimitoare în spate. Sunt oameni creativi, hotărâți, care nu au vizat îmbogățirea peste noapte, ci și-au clădit business-ul cărămidă cu cărămidă.  Descoperim împreună acei antreprenori români care au știut să se adapteze la noua realitate, să transforme criza într-o oportunitate. Nu doar supraviețuitorii pandemiei, ci câștigătorii ei.

Forumul face parte din campania „Români care dezvoltă România” prin care INTACT Media Group susţine şi promovează succesul românesc în afaceri.