Cea mai importantă platformă multimedia din România cu capital integral autohton,  Intact Media Group a fost fondat in 1991 ca o afacere de familie. Grupul include in prezent cinci canale TV, doua statii radio, operatiuni digitale, un cotidian national, precum si alte servicii complementare.

 

Site_IMG_EN_1ziar

IMG este cel mai important contributor din piata media la bugetul de stat. In cadrul tuturor activitatilor desfasurate in ultimii zece ani, IMG a avut o contributie de aproximativ 400 milioane de euro.

Televiziunile din grup (Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Happy Channel, ZU TV) au, in medie, un public 10.343.000 telespectatori zilnic, pe targetul national, pe segmentul whole day si 7.716.000 in Prime Time*.

Antena 1 este postul de televiziune cu cele mai mari vedete din Romania, in timp ce Antena 3 este liderul nisei de stiri. Antena Stars seteaza agenda in peisajul monden, iar Happy Channel este primul post de televiziune care militeaza pentru drepturile femeilor. Dedicat generatiei millennials, ZU TV aduce un suflu nou, derivat din spiritul si personalitatea acestora.

Radio ZU reprezinta cel mai dinamic brand radio din Romania, fiind lider de audienta in Bucuresti inca de la data lansarii, in timp ce Radio Romantic se adreseaza unei audiente mai mature, mai sofisticate.


Divizia digitala a grupului cuprinde site-uri lider in categoriile din care fac parte, precum a1.ro, precum si Antena Play, cea mai puternica platforma video din Romania, cu 11 canale TV in sistem live (Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Happy Channel, ZU TV, Disney Channel, Disney Junior si 4 canale exclusive: Antena International, Antena Monden, Antena News si Mireasa pentru fiul meu), , backstage video si pachete eveniment in exclusivitate. Divizia mai include si site-ul de anunturi lajumate.ro.

Cotidianul reper Jurnalul continua o lunga traditie de a oferi cele mai proaspete stiri si opinii, bucurandu-se de popularitate si in varianta online.

Zona de responsabilitate sociala este una dintre prioritatile de suflet ale grupului, fiind puternic reprezentata prin actiunile Fundatiei Mereu Aproape.

Pe parcursul activitatii sale, Fundatia Mereu Aproape a strins, prin actiunile sale, peste 10 milioane de euro, care au revenit celor peste 1 milion de beneficiari..

Recunoasterile primite de-a lungul timpului atesta relevanta si calitatea continutului creat de Intact Media Group. Numeroase premii nationale si internationale, printre care APTR, New York Festivals World’s Best Television & Films, Golden Drum, Eurobest, AIB London, Monte Carlo Telvision Awards, Promax BDA, nominalizarea Antenei 3 la Premiile Internationale Emmy sau parteneriatul cu CNN, certifica preocuparea continua a grupului pentru continut de valoare.

In cei 25 de ani de activitate, IMG a creat, format si promovat mii de profesionisti media, devenind un reper obiectiv in cariera majoritatii personalitatilor jurnalismului romanesc. Intact Media Academy a devenit cel mai important proiect educational din sfera media , acreditat de Ministerul Muncii, Familiei si Prrotectiei Sociale precum si de Ministerul Educatiei.