MECANISME PENTRU SUSȚINEREA COMPETITIVITĂȚII COMPANIILOR ENERGO-INTENSIVE DIN INDUSTRIA ROMÂNEASCĂ

MECANISME PENTRU SUSȚINEREA COMPETITIVITĂȚII COMPANIILOR ENERGO-INTENSIVE DIN INDUSTRIA ROMÂNEASCĂ

17/04/2018

mecanisme-pentru-sustinerea-competitivitatii

INTACT Media Group organizează forumul “MECANISME PENTRU SUSȚINEREA COMPETITIVITĂȚII COMPANIILOR ENERGO-INTENSIVE DIN INDUSTRIA ROMÂNEASCĂ”, care va avea loc marți, 24 aprilie 2018, la Palatul Parlamentului.

Datele DG Energy, Directoratul pentru energie al Comisiei Europene, arată că, în al treilea trimestru al anului 2017, preţul mediu angro al energiei electrice vândute pe platformele de tranzacţionare a înregistrat în România cea mai mare creştere din toată Europa. Această creștere este generată strict de procesul de liberalizare și rezultă în afectarea competitivităţii economiei româneşti şi suportabilităţii consumatorilor. Creșterile prețurilor la energie reprezintă o problemă politică majoră la nivelul întregii Uniuni Europene. Comisia Europeană recomandă măsuri de compensare a marilor consumatori de energie pentru a nu fi afectată competitivitatea globală a Europei.

Forumul, care va fi  moderat de Alessandra STOICESCU, Director executiv, INTACT Media Group, va aduce pe masa dezbaterii cele mai importante aspecte privind mecansimele pentru susținerea competitivității companiilor energo-intensive din industria românească și va reuni reprezentanţii autorităților cu cei ai marilor consumatori de energie, ai asociaţiilor din domeniu și ai mediului de afaceri.

Contact

Alexandra TOADER BĂLAN, Events Manager, alexandra.toader@intactmediagroup.ro, 0726 139 714

Înscrierea este gratuită în limita locurilor disponibile.