Piața imobiliară. Tendințe și Obiective pentru 2018

Piața imobiliară. Tendințe și Obiective pentru 2018

22/02/2018

Piața imobiliară. Tendințe și Obiective pentru 2018

INTACT MEDIA GROUP organizează forumul “Piața imobiliară. Tendințe și Obiective pentru 2018” în cadrul “Salonului Imobiliar București”. Evenimentul va avea loc vineri, 2 martie 2018, ora 12:00, la Palatul Parlamentului.

Preţurile de pe piaţa rezidenţială şi-au menţinut trendul ascendent şi în ultimele trei luni ale anului trecut, cu un avans trimestrial de 0,3%, în timp ce raportat la perioada similară din 2016 creşterea a fost de 6,6%, potrivit Eurobank Property Services – Indicele Proprietăţilor Rezidenţiale. Astfel, creşterile trimestriale recente, coroborate cu evoluţia pozitivă din ultimii cinci ani, cu o medie anuală de 2,5%, susţin tendinţa de revenire a pieţei româneşti.

Dacă în 2017 prețul apartamentelor a crescut cu peste 10 procente, în 2018 se anunță noi scumpiri, însă nu la fel de mari – specialiștii estimează o creștere de 8%. Este de aşteptat ca majorarea dobânzilor bancare şi creşterea monedei europene să descurajeze potențialii cumpărători. Pentru că există cerere, se construieşte mult, nu doar în Bucureşti, ci şi în restul ţării, însă specialiştii vorbesc despre preţuri mai mari. Cele mai mari creşteri de preţ au fost în Cluj Napoca, dar și în alte orașe, precum Timişoara, Constanța, Iaşi sau Braşov.

Ajuns la a treia ediție, forumul moderat de Alessandra STOICESCU, Director Executiv INTACT Media Group, va aduce pe masa dezbaterii aspecte esențiale privind piața imobiliară din România și va reuni reprezentanţi ai autorităţilor și ai mediului de afaceri din domeniu.

Contact:

Oana DUMITRU, PR & Events Manager, oana.dumitru@intactmediagroup.ro, 0749 029 671

Înscrierea este gratuită în limita locurilor disponibile.