Wine & Street Food Forum

Wine & Street Food Forum

29/03/2018

Wine & street food

INTACT MEDIA GROUP organizează “Wine & Street Food Forum” în cadrul “Wine & Street Food Festival”. Forumul va avea loc vineri, 20 aprilie 2018, ora 12:00, la Palatul Parlamentului.

Primul eveniment Wine & Street Food Festival din România se desfășoară în perioada 20-22 aprilie la Palatul Parlamentului și așteaptă 6.000 de vizitatori. Industria vinului și a mâncării, unul dintre cele mai importante sectoare ale economiei și, totodată, unul dintre cele mai relevante pentru imaginea țării, va fi deplin reprezentată în cadrul festivalului pe parcursul celor 3 zile de desfășurare.

Industria alimentară din România a ajuns la afaceri de 55 de miliarde de lei în 2016, iar primele 50 de companii reprezintă 45% din această valoare. În top zece, industriile cel mai bine reprezentate sunt producţia de băuturi răcoritoare, fabricarea berii şi a uleiurilor, cu câte două companii fiecare, acestea fiind şi industriile cu cel mai mare cuantum din producţia de alimente. Economia locală nu are în top zece nicio fabrică de lapte, de ciocolată, de mezeluri sau de pâine, iar primele zece companii au capital integral străin.

În cadrul forumului, care va fi moderat de Alessandra STOICESCU, Director Executiv INTACT Media Group, reprezentanții mediului de afaceri din zona drink & food se vor întâlni față în față cu autoritățile pentru a discuta și a clarifica problemele esențiale cu care se confruntă industria alimentară din România.

Printre temele evenimentului se numără: industria alimentară – motor de creştere economică; principalele probleme cu care se confruntă sectorul alimentar; oportunități pentru inovație și antreprenoriat în domeniu; cum susține piața vinurilor dezvoltarea turismului național?; direcțiile și măsurile prin care autoritățile își propun să susțină sectorul alimentar; soluții pentru neclaritățile legislative din domeniu; surse de finanțare pentru jucătorii din industria alimentară.

Contact

Oana DUMITRU, PR & Events Manager, oana.dumitru@intactmediagroup.ro, 0749 029 671

Înscrierea este gratuită în limita locurilor disponibile.