25 de ani mereu cu tine

25 de ani mereu cu tine

29/11/2018

25-de-ani_key-visual-2

Pe 29 noiembrie 1993, de la ora 21:30, Antena 1 transmitea pentru întâia oară şi devenea astfel prima televiziune comercială din România cu capital integral românesc.  Sunt 25 de ani de performanțe, de spectacol, de provocări, 25 de ani într-o mare familie.  25 de ani în care Antena 1 a scris istorie, prin oameni deosebiți și conținut care a inspirat milioane de români.

Evoluția Antenei 1 dintr-un post TV tradițional într-o platformă multi-media  este o poveste de succes, marcată de curaj, dedicare și pasiune.  Cu o ofertă totală de conținut, cuprinzând cele mai spectaculoase formate  locale și internaționale, Antena 1 este astăzi un reper in producția de televiziune din România.  Performanţa este  o valoare constantă în parcursul Antenei 1: a devenit casă pentru cea mai mare familie de vedete, a întemeiat o uriașă resursă creativă și de producție, a primit numeroase recunoașteri, Mai mult, preocuparea pentru comunitate s- a oglindit în numeroase  proiecte umanitare și campanii caritabile.

În 25  de ani, Antena 1 a dăruit multă bucurie, a adus speranță și a reușit să creeze o legătură specială cu publicul său.  Cu o dinamică pozitivă a evoluției audienței, Antena 1 ajunge la milioane de români în fiecare zi și este în permanentă legătură cu o uriașă comunitate creată în jurul www.a1.ro, lider al categoriei de divertisment în .ro.