8 martie la Intact Media Group

8 martie la Intact Media Group

07/03/2012

Joi, 8 martie, am sarbatorit doamnele si domnisoarele din Intact in cadrul unui eveniment intern, organizat in onoarea lor. Rotonda blocului turn a fost arhiplina pentru mai mult de doua ore , timp in care invitatele au avut parte de momente de rasfat culinar si artistic. Seara a fost presarata cu momente speciale: ne-am miscat in ritmuri de salsa, bachata, tango argentinian dar am redescoperit si dansurile tradional romanesti. Am invatat, apoi, secretul realizarii frumoaselor buchete cu flori de primavara, intr-un scurt curs de ikebana si ne-am distrat copios urmarind un moment sustinut de ventrilocul Andrei Sandu.

Vladimir Draghia, “Burlacul” din emisiunea Antenei 1, a fost amfitrionul serii. Si chiar daca este cunoscut drept un mare cuceritor, Draghia a avut ceva emotii cand a deschis evenimentul, la vederea unui numar atat de mare de gratii feminine. Momentul cel mai emotionat al serii a fost atunci cand Vladimir le-a invitat alaturi de el pentru o poza de grup pe cele care au peste zece ani vechime in companiile trustului. Si nu sunt putine la numar…peste 100.

La final, am organizat o tombola originala: 16 premii au fost puse la bataie, care puteau fi castigate mancand un cornulet cu ravas, care desemna castigatoarea unui superb aranjament floral, a unei sedinte la o clinica de dermatologie estetica, la o sedinta de styling sau pe cea a unei excursii intr-o zona traditional romaneasca. Castigatoarea marelui premiu a fost aceeasi de anul trecut – Iuliana Nicu, ‘norocoasa’ de la Departamentul Programe.