A1.ro, liderul site-urilor de divertisment din România în 2015

A1.ro, liderul site-urilor de divertisment din România în 2015

07/01/2016

În 2015, www.a1.ro și-a consolidat poziția de lider al site-urilor de divertisment din România și a bătut cu 9 – 3 principalul concurent din categorie, www.protv.ro, în cele 12 luni ale anului 2015, conform datelor publicate de SATI, departamentul de internet al Biroului Român de Audit Transmedia, ianuarie 2016.

În 2015 putem spune ca am fost cei mai buni în online pe principala categorie pe care activăm, divertisment”, spune Augustin Roman, Head of Digital Antena TV Group.

Anul trecut a marcat un record de trafic pentru www.a1.ro care a înregistrat  peste 9.5 milioane de unici, pe toate categoriile, în luna martie. Mai mult, într-o piață mobile în creștere, www.a1.ro a fost primul site din România care a atins peste 7 milioane de unici din traficul de pe tablete și mobil în martie, cu 8 luni înaintea oricărui alt site local.

În decembrie 2015, Digital Antena TV Group din care fac part a1.ro, spynews.ro, observator.tv, antenastars.ro, euforia.tv și zutv.ro a avut trei site-uri în top 10 cele mai vizitate site-uri de divertisment din România, www.a1.ro poziționându-se ca lider al clasamentului.

top site-uri divertisment decembrie 2015

Începutul lui 2016 a marcat și integrarea echipei Antenei 3 în news-room-ul Digital Antena TV Group. Portalul postului de știri INTACT a avut o evoluție spectaculoasă în ultimele opt luni, triplându-și numărul de vizitatori unici lunar. Mai mult, în noiembrie, site-ul și-a doborât recordul de unici înregistraţi într-o singură zi, atingând pragul de 500.000 de utilizatori.

Digital Antena TV Group le mulțumește cititorilor săi online și partenerilor de business!