Cursanții Intact Media Academy au propriul jurnal TV de știri pe Antena2: IMA News

Cursanții Intact Media Academy au propriul jurnal TV de știri pe Antena2: IMA News

30/10/2012

Începând cu 3 noiembrie, pe Antena 2 debutează un program de știri proaspăt, inedit,  realizat și prezentat integral de cursanți IMA. În fiecare sâmbătă și duminică, de la 15.00 la 15.30, foștii studenți vor demonstra ce au învățat la cursurile Intact Media Academy: de la prezentare și reportaj la montaj și editare. Mai mult, rezultatele muncii lor vor putea fi văzute și apreciate de familie și de prieteni, dar și de milioane de oameni.Jurnalul va cuprinde știri realizate de cursanți pe teme de actualitate, subiecte de autor, povești de viață impresionante dar și știri despre IMA, traineri, cursanți, proiecte comune.

[jwplayer config=”myplayer” file=”http://www.intactmediagroup.ro/video/teaser-ima.flv” image=”http://www.intactmediagroup.ro/video/teaser-ima.jpg”]

Prezentarea va fi făcută în tandem, prin rotație, de absolvenți ai cursului respectiv. În weekend-ul de debut, primul cuplu de prezentatori va fi format din Evi Popa și Bogdan Checiu, cursanții cu cea mai mare notă la examenul practic final.

Jurnalul IMA News este coordonat de Mihaela Călin, editorul-prezentator de la Observatorul Matinal al Antenei 1 și trainer IMA. În proiect sunt implicați profesioniști din grupul Intact, echipa editorială incluzindu-i pe Lavinia Tudoran – redactor-șef adjunct Observator și trainer IMA la cursurile de știri, Adi Costache – regie, Laurențiu Călin – montaj și Andreea Surghie – online. Jurnalul se realizează cu sprijinul lui Octavian Basoc – producător general Antena3, Adi Popa –  trainer IMA la cursurile de imagine-foto, Leo Moga, Vali Caloiu și Sebi Boteanu  – producători Observator 19 și traineri IMA la cursurile de montaj. IMA News beneficiază de un excelent pachet grafic realizat de Dragoș Capraru,  promo Antena1.

Întâlnirea din weekend de pe Antena2  a absolvenților IMA cu publicul va mai putea fi urmărită pe site-ul școlii, www.intactmediaacademy.ro și în curând, la o noua adresă online: IMANewsProduction.