Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia și GSP TV ies de pe Focus Sat. Precizări Antena Group

Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia și GSP TV ies de pe Focus Sat. Precizări Antena Group

06/02/2014

Antena Group anunta ca, in urma negocierilor privind prelungirea contractului de retransmisie a posturilor Antena 1, Antena Stars, Antena 3 , Euforia si GSP TV cu compania Focus Sat, partile nu au cazut de acord in ceea ce priveste termenii comerciali.

Ca  atare, conform adresei 721/05.02.2014 trimisa de Focus Sat companiei noastre, retransmisia posturilor Antena Group pe aceasta platforma va fi intrerupta incepand cu 6 februarie 2014.

Pentru informarea corecta a pietei, Antena Group precizeaza ca oferta adresata de Focus Sat companiei noastre nu reflecta valoarea comerciala a posturilor TV detinute si nici cifrele de audienta care fac din divizia TV Intact leaderul pietei romanesti, cu un market share de 22.1%.

Sumele de retransmisie negociate reprezinta o solicitare comerciala echilibrata, aplicabila politicii comerciale din piata de distributie, fiind in conformitate cu contractele existente actualmente pe piata.

Antena Group este in continuare deschisa negocierilor cu compania Focus Sat, in vederea gasirii unei solutii in favoarea publicului telespectator.