Antena 1 și Antena 3 – premiante APTR

Antena 1 și Antena 3 – premiante APTR

13/11/2013

Gala Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune din România și-a desemnat seara trecută câștigătorii dintre cele 20 de televiziuni și 10 case de producţie care au intrat în competiție.

Antena 1 și Antena 3 au fost recompensate cu cele mai importante premii, încă o dovadă că jurnalismul și profesionalismul colegilor noștri este recunoscut și la nivel național, nu doar internațional.

Într-o gală de excepție, Andreea Berecleanu a fost desemnată “cea mai bună prezentatoare de ştiri din România”, chiar în luna în care aceasta împlinește 20 de ani de Antena 1. Dan Negru și echipa sa de la Next Star au primit premiul pentru “cea mai bună emisiune de divertisment”.

Mihai Gâdea a dedicat premiul Jean Louis Calderon tuturor jurnaliștilor din România care au, încă, curaj. Recunoașterea oferită de APTR a venit în urma interviurilor pe care Mihai Gâdea le-a realizat în spatele gratiilor cu Maria şi Bogdan Popovici.

“Cea mai bună emisiune de investigație” este Exces de putere, realizată de Oana Stancu, în timp ce reporterul Ionuț Cristache a primit pentru al doilea an consecutiv premiul pentru “cea mai buna anchetă – reportaj”.

gala aptr
Cristian Tamaş şi Mihai Buzduga au primit premiul pentru imagine, iar Lenard Zsolt şi Adrian Robe, pe cel pentru montaj.

Juriul APTR a acordat un premiu special emisiunii În premieră cu Carmen Avram, pentru reportajele și anchetele de excepție.