Antena 3, cu promo-ul emisiunii In Premiera, trei nominalizari la PromaxBDA 2012

Antena 3, cu promo-ul emisiunii In Premiera, trei nominalizari la PromaxBDA 2012

06/03/2012

Antena 3 este singura televiziune din Romania nominalizata la Premiile PromaxBDA 2012. Astazi au fost anuntati finalistii, iar Antena 3, cu promoul emisiunii „In premiera”, se afla printre nominalizati.

Promo-ul general „In premiera”, difuzat in toamna anului trecut odata cu inceperea sezonului 2, a fost nominalizat la categoriile Best news or current affairs promotion or campaign, Best promo not using programme footage si Something for nothing – adica un spot eficient facut cu resurse minime. Promo-ul poate fi vizualizat aici.

Antena 3 a ajuns in finala cu nume mari din industria televiziunii si a caselor de productie, precum Discovery UK Creative, RT, Fox International Channels UK, Sky Creative, Videohouse (Prime) si Red Bee Media. Promoul a fost realizat de echipa „In premiera”.

Premiile PromaxBDA vor fi decernate pe 27 martie 2012, in Barcelona, Spania.

Vezi aici lista completa a nominalizatilor.

Promax a fost infiintata in 1956 ca o asociatie non-profit pentru profesionistii din marketing si promovare care lucreaza in mass-media de difuzare. In 1997, Asociatia de Design in Difuzare mass-media (BDA), care a fost partener Promax pentru multi ani la conferintele anuale, si-a unit oficial fortele cu Promax si a devenit PromaxBDA.

In lume, competitiile ce poarta numele „Premiile PromaxBDA” rasplatesc excelenta in marketing pentru mass-media si, prin numeroasele categorii specifice diferitelor sectoare de activitate, sunt vazute ca fiind cele mai prestigioase premii pentru efort creativ din acest domeniu.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat la CNN International si este parte a INTACT Media Group.