Antena 3 îi face un cadou Uniunii Europene pe 9 mai

Antena 3 îi face un cadou Uniunii Europene pe 9 mai

09/05/2013

Astăzi este ziua Europei şi, pentru că ne mândrim că suntem un stat european, Antena 3 a pregătit un cadou pentru Uniunea Europeana: un steag de dimensiuni impresionante, care a fost amplasat în faţa Palatului Parlamentului. Evenimentul va fi însoţit de o recepţie oferită de Primăria Capitalei, la care vor fi invitate persoane importante ale societăţii româneşti.

 

O mică armată de oameni a avut nevoie de trei zile şi trei nopţi de muncă la foc continuu, pentru ca totul să iasă perfect, având în vedere că drapelul cântăreşte 800 de kilograme şi măsoară 100 de metri lăţime şi 140 de metri lungime. Bucăţile imense de pânză au fost puse cap la cap de câteva croitorese iscusite de la Fabrica de Steaguri, iar stelele, simbolul Uniunii, au fost cusute manual după ce drapelul a fost întins pe Aerodromul din Clinceni.

UE Steag

Steagul imens al Uniunii Europene este primul pas spre marele cadou pe care Antena 3 îl pregăteşte românilor: un loc în cartea recordurilor prin realizarea celui mai mare steag naţional din lume.