Antena 3 lanseaza site-ul de promotii www.totulredus.ro

Antena 3 lanseaza site-ul de promotii www.totulredus.ro

14/02/2009

Antena 3 lanseaza site-ul de promotii www.totulredus.ro, o colectie de informatii despre produsele la care se aplica reduceri de pret de la majoritatea retailerilor de pe piata. Acesta este de fapt si elementul care face acest proiect unic pe piata, faptul ca pe www.totulredus.ro gasiti numai produse cu pret redus sau produse care intra intr-un alt tip de promotie: pachete promotionale, promotii de tipul „cumpara doua produse si il primesti pe al treilea gratuit”, produse cu cel mai bun pret de pe piata, produse pentru a caror achizitie primesti puncte, etc.

De la produse alimentare sau echipamente electronice pâna la accesorii auto sau pachete turistice, de la servicii de curatenie si pâna la mobila sau produse pentru casa, www.totulredus.ro ofera intr-un singur loc informatii despre o gama variata de oferte, un instrument extrem de util pentru orice cumparator istet, care doreste sa-si optimizeze cheltuielile.

Pe www.totulredus.ro, produsele sunt structurate pe 11 categorii, fiecare oferta fiind insotita de informatii detaliate despre magazinele de unde se pot achizitiona aceste produse cu detalii de contact si program de functionare, despre perioada in care este valabila promotia sau despre conditiile in care se acorda reducerea de pret. De asemenea, site-ul ofera si alte doua sectiuni utile, prima dedicata stirilor despre promotii sau campanii derulate de retaileri si a doua, in care se pot descarca sau doar vizualiza cataloagele complete de promotii ale marilor magazine, in format PDF.

Vizitatorii site-ului au posibilitatea de a se inregistra pentru a face comentarii despre ofertele afisate sau pentru a primi periodic informatii despre noile promotii adaugate.

www.totulredus.ro este un produs al diviziei online Antena 3, a carui lansare se inscrie in strategia companiei de dezvoltare in business-ul new media.