Antena 3, premiată la Gala Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune din România

Antena 3, premiată la Gala Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune din România

25/11/2015

Alessandra Stoicescu, Radu Tudor, Adrian Ursu, Mihai Gâdea şi Carmen Avram au fost premiaţi în cadrul ediţiei jubiliare a premiilor APTR.

Asociaţia Profesioniştilor de Televiziune din România (APTR), cea mai importantă organizaţie de acest fel din ţara noastră, a premiat-o pe Alessandra Stoicescu pentru emisiunea „Q&A„, difuzată în fiecare sâmbătă la Antena 3.

„Vă mulţumesc foarte mult pentru ce faceţi pentru televiziunea din România. Eu am început munca în televiziune acum 21 de ani şi am început în gând şi în suflet cu cuvintele mamei mele: „Fii deşteaptă, nu te da deşteaptă!”. Citind, am plecat la drum(…). Am ajuns la emisiunea „Q&A„, unde punem multe întrebări şi primim răspunsuri”, a declarat jurnalista.

Şi Radu Tudor a fost premiat pentru emisiunea sa, „Punctul de întâlnire„, difuzată în fiecare duminică la Antena 3.

Sunt momente frustrante în meseria de jurnalist. Îi mulţumesc foarte mult APTR pentru premiul acesta emoţionant”, a declarat Radu Tudor.

Adrian Ursu, realizator al emisiunii „Secvenţial„, a fost premiat de Asociaţia Profesioniştilor de Televiziune din România pentru reportajul făcut cu veteranii de război.

„Sunt tare bucuros că putem fi astăzi aici pentru proiecte de televiziune. Când am fost anunţat că APTR are o ediţie jubiliară m-am gândit să nu iau premiu pentru întreaga activitate, fiindcă aş mai vrea să fac nişte lucruri. Mă bucur că suntem într-un moment în care putem sărbători o organizaţie. APTR cred că a demonstrat că este mai mult decât o organizaţie, este o instituţie care a făcut pentru presa şi mai ales pentru publicul din România mai mult decât şcolile de jurnalism şi tot felul de alte încercări de a reforma mass-media de la noi. APTR reuşeşte astăzi să facă ceea ce capitalismul, viaţa, gusturile au stricat în aceşti ani”, a spus Adrian Ursu.

Şi Mihai Gâdea, director general Antena 3 şi realizator al celui mai urmărit talk show din România, „Sinteza Zilei„, a fost premiat de Asociaţia Profesioniştilor de Televiziune din România.

„25 de ani de APTR, 25 de ani de luptă pentru libertate, 25 de ani de învăţat ce înseamnă televiziune şi jurnalism(…). Vreau să le mulţumesc tuturor colegilor mei care în aceşti 10 ani de zile nu m-au dezamăgit nicioadată”, a declarat Mihai Gâdea.

Asociaţia Profesioniştilor de Televiziune din România (APTR) a premiat-o şi pe Carmen Avram pentru emisiunea „În premieră„, difuzată în fiecare duminică la Antena 3.

Carmen Avram susţine că România are oameni care pot demonstra întregii lumi că avem ce oferi.

„E bine ca modelele să fie încurajate, prezentate(…). Această asociaţie (APTR – n.red.) ne arată că avem modele inclusiv în acest acest domeniu, în jurnalism(…). Avem nevoie să arătăm acestei ţări că ea poate redeveni ce a fost atunci când numele modelelor erau mult mai prezente”, a spus Carmen Avram.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.