Antena 3 pune România în mișcare!

Antena 3 pune România în mișcare!

06/03/2013

București, 6 martie 2013 – Începând cu luna martie, Antena 3 dedică o serie de ediții speciale, declinate pe parcursul unei zile întregi, celor mai importante industrii din România. Conceptul vizează prezentul și viitorul economiei naționale, într-o notă constructivă,  presupunând identificarea problemelor existente în fiecare domeniu ales ca temă, dar și a soluțiilor, prin implicarea celor mai importanți specialiști din industria respectivă, precum și a decidenților politici și economici.

Într-o inițiativă  fără precedent de a da voce economiei naționale, Antena 3 lansează campania „România în mișcare” pe 11 martie. Prima ediție specială va fi dedicată industriei auto, una dintre cele mai importante și dezbătute industrii din România. „România în mișcare”- ediția auto- are un spațiu dedicat pe parcursul întregii zile în programele de știri dar și în emisiunile stației și este găzduită de Adrian Măniuțiu, prezentatorul Income, singura emisiune economică prezentă în grilele de programe ale televiziunilor de știri din România.

„Pornim de la faptul că autoturismul nu este și nici nu trebuie să fie un lux pentru români, ci o necesitate și un simbol de civilizație într-o țară europeană. Vom răspunde tuturor provocărilor la care este supusă o asemenea industrie, deosebit de importantă în România. Vom analiza legislația – ce înseamnă timbrul auto – vom vorbi despre poluare și despre ce înseamnă să deții un autoturism hibrid sau electric într-o perioadă în care combustibilii se scumpesc pe zi ce trece. Nu îi uităm nici pe împătimiții tuning-ului și nici pe cei care doresc să aibă o mașină de lux. Dar mai presus de toate, acordăm atenție siguranței celui care conduce o mașină, precum și pietonilor. Și pentru că autovehiculul nu înseamnă doar sport, distracție și shopping, vom vorbi și despre marii tranportatori, dar și despre tehnologii noi, uimitoare. Ediția specială cuprinde și un moment spectaculos , care nu trebuie ratat!” Adrian Măniuțiu, gazdă „România în mișcare”.

RomaniaInMiscare_HD_LogoA3

„România în mișcare”, ediția specială dedicată industriei auto, oferă celor mai importanți reprezentanți din branșă o platformă de comunicare către cei peste 10 milioane de conducători auto din România.

Antena 3 este singurul post de știri din România afiliat CNN Internațional și este parte Intact Media Group.