Antena Play, platforma online a televiziunilor Grupului Intact, se lansează pe 10 iunie

Antena Play, platforma online a televiziunilor Grupului Intact, se lansează pe 10 iunie

05/06/2013

Antena Play, cea mai spectaculoasă și puternică platformă video de divertisment din România, cu un conținut relevant, ce cuprinde cinci canale TV în regim live, patru canale exclusive, se lansează pe 10 iunie.

Cele 4 canale exclusive, în care prietenii AntenaPlay.ro se vor întâlni cu vedetele Antenei mai vechi sau mai noi, sunt News, Monden, Stars și TVNovela, iar lor li se va adaugă ZU Channel. AntenaPlay News este un canal dedicat informației de actualitate, în care se vor îmbină transmisiile live ale principalelor buletine informative de pe Antena 1 și Antena 3 cu emisiuni de profil, cum este În Premieră cu Carmen Avram. Canalul TVNovela va readuce în prim plan serialele cu priză la public care s-au derulat în anii din urmă pe televiziunile Antena TV Group, în timp ce Monden-ul va culege cele mai bune emisiuni de profil de pe Antena 1 și Antena 2 și le va reuni într-un program TV. 

AntenaPlay Stars își propune să readucă în prim-plan vedete și showuri mai vechi. Un Brenciu făcând Neatza în urmă cu ani de zile sau un Mircea Badea abordând cu același entuziasm ca și azi diverse personaje sau evenimente în „Noapte târziu …” pot descreți frunțile la orice oră din zi..

Nu în ultimul rând, producțiile live din studioul ZU vor întregi ofert de canale exclusive a AntenaPlay.ro, locul unde te poți întâlni cu prietenii de dincolo de ecran, cu momente pe care le-ai savurat în trecut și de care-ți vei aminti acum cu plăcere”, declară Augustin Roman, Head of Digital Antena TV Group.

antena play

Platforma mai cuprinde știri despre emisiuni și vedete, dar și informații din culisele show-urilor, precum și pachete eveniment în exclusivitate pentru abonați.

Pentru ziua lansării, prietenii Antena Play vor putea viziona, în exclusivitate, live, necenzurat,  un concert “Parazitii”, de la ora 10 PM.

Cu o interfață prietenoasă și o accesibilitate ușoară, Antena Play este disponibilă pe bază de abonament și poate fi accesată de pe smart phones, tablete, laptop și PC. Abonații se pot loga de pe contul de Facebook și pot distribui emisiunile și serialele preferate cu prietenii.

„AntenaPlay.ro este o platformă video modernă, ce se distinge în peisajul media online printr-un design adaptiv, modern și orientat userfriendly. S-a muncit mult și suntem convinși că antenaplay.ro va avea un feed-back pozitiv, pentru că este un produs de calitate. În aprilie 2012, când s-a înființat departamentul Digital Antena TV Group, erau discuții cu mai mulți parteneri externi în jurul acestui concept, dar am propus să dezvoltăm în-house și suntem mândri de ceea ce am reușit să facem.

Proiectul a fost coordonat de Robert Popescu, directorul de dezvoltare Digital Antena TV Group, și va fi lansat în primă etapă pentru web, iphone și ipad, iar în fazele următoare de dezvoltare antenaplay.ro va fi prezentă și în platformă android și pe televizoarele smart.

AntenaPlay.ro va avea la start 3 verticale importante, live, special channel și show-uri, dar planurile de content sunt făcute și aici pe termen lung. Cele 4 canale exclusive sunt construite pe segmentele News, Monden, TVNovela și Stars, toate alcătuite din producții marca Antena TV Group, iar lângă ele va fi așezat și ZU Channel, sperăm noi o surpriză plăcută.

Lansat pe 10 iunie, cu un concert Paraziții, la 10 P.M., cu o perioadă de 10 zile free pentru cei care-și fac cont și la un cost lunar de 10 lei al abonamentului, sperăm noi ca AntenaPlay.ro să fie de la început un site de 10!”, mai spune Augustin Roman.