Camelia Voiculescu: „Cel mai important este PREZENTUL pe care îl împart acum cu cei mai buni oameni de televiziune și cărora le mulțumesc”

Camelia Voiculescu: „Cel mai important este PREZENTUL pe care îl împart acum cu cei mai buni oameni de televiziune și cărora le mulțumesc”

29/11/2015

București, 29 noiembrie – Antena 1, cel mai puternic și longeviv brand de televiziune românesc, aniversează primii 22 de ani. Ani în care reușita s-a măsurat în a fi mereu aproape de telespectatori și a le împlini așteptările. La 22 de ani, postul generalist al Intact  Media Group a adus românilor cele mai apreciate show-uri de  televiziune din lume, precum și formate locale care au drept fani milioane de telespectatori români. Tot Antena 1 are și cea mai puternică echipă de producție, dar și cele mai populare și îndrăgite vedete. Campaniile Observator au schimbat legi, asigurând suport pentru cei aflați în situații dificile. 

12305583_1017679701585432_767344120_n

“Nu aș măsura Antena 1 în ani. De fapt, singura unitate de măsură potrivită are fi perspectiva. Perspectiva pe care tatăl meu a avut-o în urmă cu 22 de ani, odată cu lansarea. Perspectiva pe care o am alături de toți oamenii minunați care își dedică întreg talentul lor acestei pasiuni. Și perspectiva celor care ne urmează. Ca să existe însă trecut și viitor cel mai important este PREZENTUL pe care îl împart acum cu cei mai buni oameni de televiziune și cărora le mulțumesc!”, a declarat Camelia Voiculescu, cu această ocazie.

image004