Cel Mai Promitator Brand Romanesc, un program Seed Consultants si-a desemnat castigatorul

Cel Mai Promitator Brand Romanesc, un program Seed Consultants si-a desemnat castigatorul

28/02/2012

CISEROM, brandul de sosete romanesti a fost desemnat Cel Mai Promitator Brand Romanesc, la a doua editie a programului.

Cel Mai Promitator Brand Romanesc, competitia adresata companiilor si brandurilor autohtone, a ajuns la finalul celei de-a doua editii. Marele castigator este brandul cu traditie de peste 85 de ani in productia de sosete din Sebes, CISEROM. Acesta va primi un program integral de rebranding, menit sa-l dezvolte si sa-l aduca la rangul de brand international.

„A fost o editie plina de provocari, cu 20% mai multi participanti inscrisi din toate colturile tarii, o editie cu o competitie mult mai acerba la marele titlu din perspectiva atractivitatii si potentialului proiectelor. Ne bucura ca mesajul Seed este auzit si inteles exact de cel care are cea mai mare nevoie de branding si anume antreprenorul roman. El investeste in produs, in plasarea produsului pe piata, plateste taxe si impozite lunar si are nevoie de sprijin pentru marketizarea corecta si consecventa a acestuia”- spune Dochita Zenoveiov.

„Sunt coplesit de emotie si cu modestie va spun ca brandul Ciserom merita titlul atat prin prisma produsului cat si al dorintei noastre de a face schimbarea in bine si de a face cat mai cunoscut acet brand cu o traditie de 85 de ani. Programul Cel Mai Promitator Brand Romanesc mi-a deschis orizonturile si am speranta ca impreuna cu Seed putem duce Ciserom dincolo de asteptarile noastre”.

Castigatorii au fost anuntati in cadrul Galei organizate de Seed Consultants.

Despre programul CMPBR

Cel mai promitator brand romanesc este un demers initiat de Seed Consultants, partener exclusiv Landor Associates in Romania. Obiectivul acestui program este sa creasca notorietatea industriei romanesti de consultanta de brand si a rolului semnificativ pe care branding-ul il are in succesul oricarei afaceri si sa sustina dezvoltarea brandurilor romanesti de valoare.

Despre Seed

Seed Consultants este o companie romaneasca de consultanta de brand si design, partener exclusiv in Romania al Landor Associates, cea mai mare agentie de branding globala. Cele doua companii colaboreaza strans atat pentru proiecte locale, cat si internationale, reusind astfel sa imbine practica locala, intelegerea si cunoasterea culturii romanesti, cu expertiza globala in branding. Portofoliul Seed Consultants numara branduri importante precum Radio ZU, Scandia Food, Petrom, Novatik, Willbrook International, Angst, INTACT Media Group, Antena 1, Ruukki Romania, VIP Air, GSP TV, Gazeta Sporturilor, Power Club, Tempora, Galador, Financiarul, Agrofam Holding.