Comunicat Intact Media Group semnal HD

Comunicat Intact Media Group semnal HD

14/12/2016

București, 14 Decembrie 2016 – Având în vedere  numeroasele apeluri  primite în ultima lună, prin care telespectatorii solicită clarificări cu privire la retransmisia semnalelor HD ale posturilor de televiziune Antena 1, Antena Stars,  Happy Channel, Antena 3 și ZU TV de către operatorii de cablu, companiile aparținând Intact Media Group fac următoarele precizari:

 

Preluarea și retransmisia semnalului acestor posturi de televiziune, indiferent de tipul emisiei (SD sau HD), se realizează gratuit, conform art. 82 din Legea 504/2002, acestea fiind declarate posturi must carry.

 

În vederea introducerii în grila operatorilor de cablu a versiunii HD a acestor posturi de televiziune, nu este nevoie de semnarea niciunui contract special de retransmisie între companiile aparținând Intact Media Group și operatorii de cablu.  

 

Dorim totodată să precizăm faptul că retransmisia posturilor în versiune HD, conform celor mai sus precizate, nu are și nu poate avea nicio legatură cu relațiile comerciale sau cu situațiile litigioase dintre părți.

 

Dorim să mulțumim operatorilor de cablu care au preluat și versiunile HD ale posturilor noastre de televiziune, arătând astfel preocupare pentru cea mai bună ofertă de conținut adresată abonaților acestora. Mai mult, ținem să mulțumim tuturor telespectatorilor care au sunat sau ne-au scris pentru a ne oferi impresii referitoare la recepția posturilor noastre. Îi asigurăm că opiniile lor contează foarte mult și sunt analizate cu grijă.