Curs demonstrativ Intact Media Academy

Curs demonstrativ Intact Media Academy

03/10/2012

Intact Media Academy iti deschide portile pe 10 octombrie, de la orele 12.00 la 14.00, pentru o prezentare dinamica si entuziasta a structurii cursurilor noii sesiuni. Poti afla cum se ajunge de la vis la realitate, in fieful IMA, direct de la profesorii scolii, jurnalisti si vedete Intact Media Group. Vei intra in salile de clasa, vei experimenta prezentarea in platoul de stiri, vei vedea grupurile de montaj si vei discuta cu profesorii.

Gazda iti va fi Sandra Stoicescu, jurnalist si director executiv Intact Media Group, care iti va vorbi despre misiune, valori, module si beneficii. Tot Sandra iti va dezvalui liniile generale ale cursului de reporter si prezentator. Mihaela Calin, prezentator Observator, iti va vorbi despre managementul stirilor si tehnici de editare, iar Victor Ciutacu te va initia in tainele interviului TV. Daca te intereseaza jurnalismul economic, Niels Schnecker va face previziuni asupra sanselor tale de reusita.

Vrei sa afli de unde poti incepe?
Daca vrei sa descifrezi secretele meseriei de la cei mai buni, vino sa afli toate detaliile despre noua sesiune IMA, care incepe pe 29 octombrie!

Intact Media Academy este acreditata de Ministerele Muncii si Educatiei si are profesori jurnalisti si profesionisti media dar si dotari de ultima ora, cu acces la toate platformele grupului Intact.

Vei mai afla despre:
Cursul de Reportaj – Carmen Avram
Cursul de Entertainment News – Simona Gherghe
Cursul de Fidelizarea Audientei – Dan Negru

Data: 10 octombrie
Ora: 12:00-14:00
Locatia: sediul IMA – B-dul Ficusului 44A, etaj 3

Inscrierile la aceasta sesiune demo se fac prin
office@intactmediaacademy.ro