Despre managementul reputației cu Ana Cruz, profesor University of Sheffield

Despre managementul reputației cu Ana Cruz, profesor University of Sheffield

11/10/2012

Cei mai buni oameni de marketing, comunicare și digital ai Intact Media Group au participat în această după-amiază la un seminar cu tema “Managementul Reputației”.

Ana Cruz, practician cu peste 10 ani de experiență în marketing și multiple premii internaționale la activ și profesor în cadrul executive MBA al Universității din Sheffield, a vorbit despre principalele abordări ale  managementuluide brand și reputație, axându-se mai mult pe o implicare activă a participanților. Astfel, pe parcursul a trei ore, specialiștii în comunicare din trustul Intact au lucrat în echipe și au dezbătut intens pe baza studiilor de caz propuse de invitată.

Un punct important pe agenda discuției, care a suscitat foarte mult interesul celor prezenți la workshop a fost managementul reputației și managementul crizei, în contextul unei industrii atât de dinamice cum este cea media. Cu sprijinul exemplelor practice oferite de lectorul invitat, participanții și-au clarificat multe aspecte și împreună au dezvoltat o strategie viabilă pentru o situație de criză “ipotetică”.

Seria de workshop-uri tematice va continua pe parcursul întregului an, prin prisma parteneriatului solid dezvoltat între Intact Media Group și Universitatea din Sheffield. Astfel, profesori recunoscuți la nivel internațional și practicieni cu vastă experiență vor susține mai multe seminarii pe teme de interes pentru angajații trustului Intact.