Din martie, cititorii The Industry isi pot face abonament la revista

Din martie, cititorii The Industry isi pot face abonament la revista

25/02/2012

Incepand cu numarul al saselea al revistei “The Industry”, tuturor celor interesati sa aflle cele mai recente evenimente din media sau sa citeasca opiniile unor oameni avizati, din tara, dar si de peste hotare, despre acest domeniu, li s-a oferit posibilitatea sa se aboneze la revista. Fara abonament, revista poate fi rasfoita in trei locatii bucurestene, Carturesti – Verona, Institutul Francez si AFI Palace Cotroceni.

Din aceasta editie, cititorii pot afla de ce “Viitorul televiziunii e azi”, precum si ce se intampla cu televiziunile din Rusia, intr-o analiza obiectiva si profesionista de Ana Maria Caia. Alexandru Bradut Ulmanu explica cine are de castigat de pe urma ACTA, SOPA, PIPA, precum si care sunt trend-urile pentru Europa de Est, in viziunea lui Chris Dziadul, de la Broadband TV News. “Cel mai clar sentiment pe care il ai uitandu-te la Romania, in 2012, e ca lucrurile nu pot continua in felul in care sunt si ca cineva va trebui sa renunte la ce are”, spune el, iar detaliile le puteti gasi, desigur, in The Industry.

Iulian Comanescu a aflat detalii de culise despre “Povestea Adevarul”, iar Lucian Ionita, de la Sanoma Hearst, scrie despre “Reviste cu cadou sau cadou cu revista”. Merita, de asemenea, sa cititi interviul cu Chris Simion, dar si randurile despre Ricky Gervais. Asa cum si-a obisnuit cititorii, sub fiecare titlu, se afla un articol de exceptie, pentru ca “The Industry” este o revista de opinie a oamenilor avizati.