Divizia de radio a Intact Media Group rămâne în topul preferințelor consumatorilor

Divizia de radio a Intact Media Group rămâne în topul preferințelor consumatorilor

09/09/2013

Radio ZU – de 5 ani, cel mai ascultat post de radio din capitală

Radio ZU continuă să își mențină poziția de lider pe piața de radio din București. Rezultatele ultimului val de măsurători ale Studiului de Audiență Radio realizat în perioada 29 aprilie – 18 august 2013 de către IMAS – Marketing și Sondaje SA și GfK România – Institut de Cercetare de Piață SRL confirmă că Radio ZU este cel mai ascultat post de radio din capitală.

ZU este postul de radio preferat de 257.500 de bucureșteni în fiecare zi și deține o cotă de piață de 10.5%. Pe locul doi în top, la o diferență de 60.500 de ascultători, se poziționează Kiss FM cu o cotă de piață de 7,1%, iar pe locul trei, la distanță de 66.900 de ascultători, se află Radio România Actualități. În cei 5 ani de la lansare, ZU și-a menținunt constant poziția de lider al audiențelor în capitală.

La nivel urban, Radio ZU se situează pe al treilea loc în topul celor mai ascultate posturi de radio din țară. Mihai Morar, Daniel Buzdugan și întrega echipă de dj-i ZU salută în fiecare zi un total de 1.116.300 de fani. În ceea ce privește publicul comercial, 778.400 de oameni aleg Radio ZU zilnic, poziționând astfel postul de radio pe a doua poziție în această categorie.

radio audiente

 Romantic FM, constant în preferințele bucureștenilor

Poziționarea Romantic FM drept singurul radio „Premium Exclusive” a menținut postul pe un loc important în piața media bucureșteană. Potrivit ultimului val de audiențe, Romantic FM ocupă a șasea poziție în clasamentul radiourilor comerciale generaliste, cu o cotă de piață de 5%.

Ritmul și personalitatea unică, diversitatea muzicii și conținutul de calitate sunt atuurile datorită cărora 72.500 de ascultători aleg zilnic frecvența 101,9 FM.