Divizia de radio INTACT MEDIA GROUP se menține în topul preferințelor ascultătorilor

Divizia de radio INTACT MEDIA GROUP se menține în topul preferințelor ascultătorilor

20/01/2014

Radio ZU rămâne cel mai ascultat post de radio din capitală

Radio ZU continuă să își mențină poziția de lider pe piața de radio din București. Rezultatele ultimului val de măsurători ale Studiului de Audiență Radio realizat în perioada 02 septembrie – 22 decembrie 2013 de către IMAS – Marketing și Sondaje SA și GfK România – Institut de Cercetare de Piață SRL confirmă că Radio ZU rămâne lider de audiență în capitală.

ZU este radioul cu cei mai mulți ascultători în București. Acesta deține o cotă de piață de 11.8% și reprezintă prima alegere a 257.500 de ascultători. Poziția este aceeași și în ceea ce privește publicul comercial. Cu o cotă de piață de 15.7%, ZU este ascultat de 180.500 de bucureșteni. Postul de radio la care Buzdugan și Morar prezintă matinalul și-a menținut constant poziția de lider al audiențelor în capitală încă de la lansare.

La nivel urban, ZU obține a doua poziție ca public comercial. Radioul este ascultat de 793.100 de oameni și deține o cotă de piață de 10.3%.2014.01.20 Radio ZU nr 1

Le mulțumim tuturor celor 1.615.400 de români care aleg sa fie ZU în fiecare zi. Ei au transformat Radio ZU în fenomenul care este acum. Ei sunt Forza ZU!

Romantic FM – trend ascendent in fm-ul bucureștean

Potrivit aceluiași val de măsurători, Romantic FM este ascultat zilnic de 97.900 de bucureșteni, având o cotă de piață de 6%. La 20 de ani de “muzica, nu zgomot”,   Romantic FM rămâne unul dintre cele mai longevive radiouri din media, unic prin abordarea și stilul inconfundabil.

Romantic FM, singurul post de radio Premium Exclusive din FM, a ales să își marcheze longeviva prezență pe piața media printr-o nouă identitate vizuală, păstrând însă rafinamentul și eleganța caracteristice. Logoul nou, spotul tv, platforma online actuală și dinamica, realizată de către Agenția Spider, întreaga înfățișare grafica vine în completarea a ceea ce transmite Romantic FM prin selecția muzicală și calitatea programelor de pe 101.9 FM.

romantic FM