Grila de toamnă a Antenelor înseamnă spectacol total

Grila de toamnă a Antenelor înseamnă spectacol total

21/09/2012

Zeci de vedete și sute de invitați, ziariști, publicitari, oameni de afaceri, au venit aseară, în Hard Rock Cafe, la petrecerea de lansare a grilei de toamnă a televiziunilor Intact Media Group. Mircea Badea a fost gazda petrecerii și a făcut o prezentare maraton cu vedetele emisiunilor ce vor fi pe post, în această toamnă, la Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV și GSP TV.  

Antena 1, grilă îmbelșugată de toamnă
O parte dintre noile super show-uri ce vor putea fi văzute la Antena 1 au avut deja premiera. Vorbim despre “Cu banii jos”, prezentat de Dan Negru, care a și susținut pe scena Hard Rock Cafe un mini test de cultură generală cu invitații, în urma căruia o norocoasă, care a știut răspunsul întrebării “In ce an s-a lansat Antena 1?”, a fost răsplătită cu o mie de euro. Cash.  “Te cunosc de undeva” a revenit sâmbăta trecută, telespectatorii pot urmări în această seară de la 20,30, cea de a doua ediție. Pe scenă a dansat senzual și fascinant Narghita, nimeni altul decât Jorge. Și tot sâmbătă seară este programat un nou show, prezentat de Cosmin Seleși, “Familiada”, care începe la ora 20,00. Next Top Model a avut premiera noului sezon joi.

 

Iar duminică, de la 20,30, începe mult așteptata superproducție X Factor. Dan Bittman, Cheloo, Răzvan și Dani au vorbit cu publicul, iar, la finalul serii, Holograf și Paraziții au susținut recitaluri. Au fost prezenți și veteranii show-urilor cu tradiție, Acces direct și Un show păcătos, Simona Gherghe și Dan Capatos, lideri de audiență de la începutul toamnei. “Mireasă pentru fiul meu”, de asemenea lider autoritar de audiență, a fost reprezentată de Mirela Boureanu Vaida.

Premiera Top Chef
Suprizele nu se opresc aici: la sfârșitul toamnei va avea premiera un nou super show, Top Chef, în cadrul căruia vor fi selectați cei mai buni bucătari din România, care se vor înscrie în concurs în calitate de concurenți. Juriul nu putea fi format decât din ași:  chef Joseph Hadad, Tudor Constantinescu și Nicolai, cunoscut telespectatorilor de la Euforia Cuisine. Și pentru a demonstra invitaților ce înseamnă să mănânci regește, chef Hadad a făcut o demonstrație de forță și a servit tot felul de delicatese pe bază de pește.
Antene pe toate gusturile

Antena 2 are, de asemenea, emisiuni noi pe post: “Incepe Bahmu”, “Show Time” (cu Radu Buzăianu), “Telefonul de la miezul nopții” (Vica Blochina și Andrei Duban) și “Ca baieții”. Mihai Morar a făcut o retrospectivă a emisiunilor Antenei 2 de la lansare și până în prezent și a oferit un Iphone invitatei care a știut să răspundă unei întrebări despre programele acest post.

Antena 3, cea mai bună televiziune de știri din România, a anunțat revenirea în grilă  a apreciatei emisiuni a realizatoarei Carmen Avram, “In premieră”, și a prezentat publicului noul prezentator al show-ului Income, Adrian Maniuțiu. Pe scenă a urcat, alături de Mircea Badea, și Victor Ciutacu, pentru a mulțumi celor care au donat sume generoase ca să o ajute pe campioana Florica Lavric, grav bolnavă. S-au strâns, mulțumită inițiatorilor campaniei, peste un miliard de lei vechi.

Euforia și GSP TV au trecut printr-un complicat și eficient proces de “face lifting”, și-au schimbat grafica dar și conținutul. Dr. House, Ally McBeal, Glee, Revenge sunt doar o parte dintre serialele noii grile de toamnă. Euforia are și două producții proprii, reality show, “Drumul spre altar” și “Povestea unui tatuaj”, noua orientare a postului fiind “Smart TV for smart women”.

GSP TV este prima televiziune din România care se adresează bărbaților cu un program special ales de male-entertainment.

Un tort imens, lumânări, artificii și confetti au încununat toate aceste anunțuri. Petrecerea s-a încheiat cu recitaluri ale Andreei Bălan, CRBL, Holograf și Paraziții, spre satisfacția celor prezenți care s-au distrat până mult după miezul nopții.

Mai multe poze pe www.facebook.com/intactmediagroup.ro