Gusti Roman preia managementul Digital Antena Group, noua divizie de online a Intact

Gusti Roman preia managementul Digital Antena Group, noua divizie de online a Intact

25/04/2012

Antena Group anunta consolidarea operatiunilor online si mobile intr-o divizie dedicata continutului generat de televiziunile parte ale companiei. Digital Antena Group, constituita la inceputul lunii, va gestiona in totalitate proiectele care se subscriu acestei zone si va sprijini prin know-how si alte site-uri apartinand Intact Media Group.

„Este un nou inceput. Avem de pus cap la cap multe lucruri, dar ne vom misca simplu, rapid si eficient! Tin foarte mult la cateva principii si nu ne vom abate de la ele: in echipa pe care o conduc alaturi de Robert Popescu vom pastra acelasi climat de lucru matur, va exista dezbatere, dar in momentul in care se va lua o decizie, aceasta se va respecta”, a explicat Gusti Roman pe blogul sau, adaugand ca: „Antena Group este contentul romanesc de televiziune cu cea mai spectaculoasa prezentare si cel mai prietenos consum digital”.

Augustin Roman este un nume cunoscut in mediul online, coordonand din august 2007 pana la finele lunii trecute dezvoltarea digitala a Gazetei Sporturilor.

Antena Group este o platforma operationala care include brandurile Antena 1, Antena 2, Euforia Lifestyle TV si GSP TV.