Intact Media Academy da startul cursurilor pentru a patra serie de studenti

Intact Media Academy da startul cursurilor pentru a patra serie de studenti

05/03/2012

Luni, 5 februarie, in jur de o suta de tineri care viseaza la o cariera in televiziune au fost punctuali la evenimentul de deschidere a noii sesiuni de cursuri si au facut cunostinta cu cei care le vor fi traineri pe parcursul urmatoarelor 3 luni. Studentii vor incepe cursurile de maine, fiecare pe specializarea aleasa. Noul an aduce cu sine si noi nume in panelul de traineri, printre care: Dani Otil cu un curs inedit-„De ce pun ceasul sa sune?”, Lavinia Tudoran- Redactare TV, Bogdan Albu- Teoria Montajului.

Unul dintre studenti si-a facut aparitia intr-un mod deosebit, a vrut sa atraga atentia si a reusit, impresionand-o pe Sandra. Tanarul, pe numele lui de Andrei Jiti, a venit cu un tricou imprimat cu sigla Antenei 1 si mesajul: In 3 luni suntem colegi.

Sase dintre absolventii seriilor trecute au fost si ei prezenti la festivitate, de aceasta data din postura de angajati Intact, pentru a ii sustine pe noii veniti. Toti trainerii au venit sa le ureze tinerilor bun venit si le-au spus pe scurt ce vor invata cu fiecare dintre ei. Carmen Avram a cucerit audienta promitandu-le tuturor ca se vor indragosti de cursul ei, pentru ca ea le va spune multe povesti, dar povesti adevarate.

Reporterul desemnat din redactia de stiri sa faca materialul despre deschiderea noii serii de cursuri este chiar o fosta absolventa, care si-a gasit in Intact Media Group jobul mult visat.

„Vedetele zilei de azi au fost cei sase absolventi IMA, dintre cei angajati deja in cadrul grupului. Am fost tare mandra sa le spun bine ati venit cursantilor alaturi de ei, cei care reprezinta dovada faptului ca IMA e sansa reala a celor care vor sa invete si, apoi, sa si inceapa imediat o cariera in televiziune”, a declarat Sandra Stoicescu la finalul evenimentului.