Intact Media Group anunță programul de Sales Internship

Intact Media Group anunță programul de Sales Internship

21/05/2014

Intact Media Group, cea mai mare platformă multimedia din Romania anunță lansarea programului național de Sales Internship. Tinerii pot aplica pe blog.intactmediagroup.ro/sales  până pe data de 16 iunie pentru a-și scrie propriul capitol de succes alături de Intact Media Group.

Programul de Sales Internship a fost creat pentru a oferi tinerilor dornici de dezvoltare profesională în domeniul vânzărilor oportunitatea de a dobândi aptitudini şi cunoştințe specifice mass-media. Mai mult, programul se va desfășura la nivel național, toți tinerii putând participa prin intermediul unei platforme dedicate.

infographicSalesInternship_final

Structurat în trei etape, programul demarează cu două luni de training oferite de profesioniști din Intact Media Group. În cea de-a doua etapă, participanții se vor întâlni cu potențiali clienți, beneficiind permanent de supervizare și mentorship. Etapa de practică este plătită prin comision. La finalul programului, cele mai bune rezultate vor fi răsplătite printr-o poziție full time în echipele de vânzări Intact Media Group.

Mai multe detalii aici: blog.intactmediagroup.ro/sales

––––––

UPDATE: Termenul limită de înscriere a fost extins până pe data  de 16 iunie.