Jurnalul Național- Împreună de 20 de ani

Jurnalul Național- Împreună de 20 de ani

07/06/2013

Astăzi, ziarul – reper al presei de calitate din România, Jurnalul Național, împlinește 20 de ani de la primul număr. Lansarea din iunie 1993 a reprezentat un moment important în istoria presei scrise din România, iar pe parcursul anilor, Jurnalul Național a devenit cel mai citit ziar de calitate, fiind totodată o adevărată școală de jurnalism.

Tirajele impresionante (400.00 de exemplare pe ediție), cititorii fideli (700.000 per ediție),  recunoașterea specialiștilor, miile de scrisori de mulțumire venite pe adresa redacției, au făcut ca Jurnalul Național să fie ziarul de referință al românilor.

Echipa Jurnalul Național a oferit informații relevante publicului cititor, a scris anchete și reportaje care au făcut istorie, a demarat campanii care au rămas în mintea publicului, precum “Mișcarea de Rezistență”, și a propus românilor să redescopere și să prețuiască valorile prin interviuri și colecții de cărți, precum “Biblioteca pentru toți” sau “Nobel”.

Coperta Jurnalul National

“Cu Jurnalul Naţional […], mă identific total, de la prima până la ultima literă, de la primul ‘bun de tipar’ până la ultimul, de la prima până la ultima picătură de sânge. Îndrăznesc să spun că nu putem exista unul fără celălalt, că Jurnalul Naţional şi Marius Tucă au acelaşi ADN”, a declarat Marius Tucă, directorul Jurnalului Național.

Mulțumim tuturor celor care sunt alături de noi (cititori, colaboratori, agențiilor de publicitate, tipografilor, echipei Jurnalului Naţional) și așa cum spune Marius Tucăsuntem aici de douăzeci de ani, buni de tipar…”.