Lansarea internă a grilei de toamnă a Antenelor – Antena Live Show

Lansarea internă a grilei de toamnă a Antenelor – Antena Live Show

19/09/2012

Angajații Intact Media Group au avut parte în această dimineață de spectacol total în cadrul unui eveniment intern destinat lansării grilei de toamnă a Antenelor- Antena Live Show.

În premieră cu toții au putut viziona momente unice și spectaculoase din toate producțiile acestui sezon.

Claudiu Oprea, Head of Production Antena Group, a dezvăluit surprizele pe care Antena 1 le-a pregătit în acest sezon. Cu banii jos, un show cum nu s-a mai văzut în România, cu un premiu de 100 000 de euro pe ediție, Next Top Model by Cătălin Botezatu sunt emisiunile care își așteaptă telespectatorii în această seară, respectiv mâine, de la ora 20,30. În weekend, spectacolul de top va continua cu mega-producțiile Te cunosc de undeva (sâmbătă, 20:30) și X Factor (duminică, 20:30).

Diana Munteanu Niculescu și Mirela Albu, Channel Manager Antena 2 i-au încurajat pe cei prezenți să descopere noi istorii în showbiz în această toamnă. Spoturile de promovare ale noilor producții au stârnit reacții pozitive în rotonda Intact Media Center și toată lumea le-a urat multă baftă show-urilor Începe Bahmu, Show Time, Ca băieții și Telefonul de la miezul nopții care vin să completeze careul de ași (Răi da’ buni, Agentul VIP, Conferința de presă și Confidențial).

Florin Nicoară, Channel Manager Euforia TV a prezentat noul pachet grafic al stației care va debuta începând cu 1 octombrie dar și noua grilă care conține pe lângă seriale multi premiate (Ally McBeal, Glee, Revenge, House, Private Practice sau Suits) și două reality-show-uri -Drumul spre altar și Povestea unui tatuaj.

Nou venitul în echipa Antena Group, Nicu Damu– Marketing Manager GSP TV a prezentat alături de Eduard Darvariu, Channel Manager GSP TV, noua imagine și mai ales conținutul nou al stației. Plini de umor, cei doi au prezentat și noua gașcă GSP TV- cei 5 băieți care reprezintă cele cinci tipologii masculine pe care GSP TV se va concentra în această toamnă.

Antena 3 prin vocea lui Adrian Ursu a subliniat că în acest sezon în grilă nu vor interveni schimbări substanțiale, toate talk-show-urile și jurnaliștii care mențin Antena 3 pe locul 1 în topul televiziunilor de știri vor continua. Un nou sezon al multi premiatei emisiuni În premieră cu Carmen Avram începe duminică la ora 21:00, iar Adrian Maniuțiu (moderator Income Magazine) și-a făcut intrarea oficială în colectivul Antenelor.

Mai multe poze pe www.facebook.com/intacmediagroup.ro