Live for life: Trupele Vunk si A5ha se alatura fundatiei Mereu Aproape

Live for life: Trupele Vunk si A5ha se alatura fundatiei Mereu Aproape

25/04/2012

Miercuri, 25 aprilie 2012, incepand cu ora 21:00, Fundatia Mereu Aproape si clubul Tribute din Bucuresti organizeaza concertul caritabil“ LIVE FOR LIFE”.

Trupele VUNK si A5HA dar si Alexandra Craescu si Daniel Max Dragomir & Smashed Mosquito vor canta pe scena clubului Tribute ca sa il ajute in lupta cu cancerul pe Radu Stefan Chirica, un baietel de numai doi ani.

Radu Stefan are nevoie de ajutorul nostru acum. Asta pentru ca in urma cu cateva luni baietelul a fost diagnosticat cu o boala crunta. Singura solutie care ii poate salva viata este un tratament care se poate face numai in Germania. Tratament care costa insa 40.000 de Euro. Cu ajutorul Fundatiei Mereu Aproape printr-un simplu SMS la 848 parintii lui Radu au reusit sa stranga pana acum 30.262 Euro. El se afla internat la o clinica in Germania insa mai are nevoiede aproape 10.000 de Euro ca sa poata termina tratamentul. Citeste mai multe despre cazul lui Radu pe site-ul fundatiei Mereu Aproape.

Nu sta deoparte.Da-i si tu lui Radu o sansa la viata si vino alaturi de noi miercuri 25 aprilie incepand cu ora 21:00 in clubul Tribute din Bucuresti.

Noi iti promitem o seara de neuitat alaturi de VUNK si A5HA dar si Alexandra Craescusi Daniel Max Dragomir & Smashed Mosquito.

Intrarea este de 30 de ron. Toate fondurile stranse din bilete il vor ajuta pe Radu sa aiba o sansa la viata. Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Rezervari se pot face la numarul: 0728.742.883.