Publicațiile Intact Media Group leaderi pe segmentele lor

Publicațiile Intact Media Group leaderi pe segmentele lor

27/03/2013

Cel mai recent Studiu de Audiență în zona de presă scrisă, raportat la perioada iulie 2011 a€“ februarie 2013 indică Gazeta Sporturilor drept ziarul cu cea mai spectaculoasă creștere, câștigând 14.000 cititori față de perioada anterior măsurată de BRAT. Gazeta Sporturilor se află la o distanță de peste 50 000 de exemplare citite față de principalul său competitor. Dincolo de conținutul de calitate, acoperit cu profesionalism de cea mai bună redacție sportivă, Gazeta Sporturilor s-a implicat și în evenimente caritabile, organizarea de competiții sportive pentru liceeni sau campanii neconvenționale de susținere a presei scrise.

 

Pe segmentul publicațiilor de calitate, Jurnalul Național ocupă primul loc, cu un avantaj de peste 30.000 de exemplare citite peste concurentul său principal. Jurnalul Național sărbătorește în 2013 20 de ani existența și a susținut, prin campanii de amploare desfășurate de-a lungul timpului, valorile naționale și spiritul românesc.

Jurnalul Național și Gazeta Sporturilor fac parte din Intact Media Group, cea mai mare platformă multi-media din România, cu un public de 10 milioane de români în fiecare zi.

Studiu de audienta in zona de presa scrisa