Radu Tudor este noul General Manager al postului de televiziune Antena International

Radu Tudor este noul General Manager al postului de televiziune Antena International

17/09/2013

Radu Tudor, cunoscutul analist politic şi militar, realizator al unor talk-show-uri de referinţă în România, este noul General Manager al postului de televiziune Antena Internaţional. Sub conducerea sa, Antena Internaţional îşi propune consolidarea poziţiei în Europa, Statele Unite şi Orientul Mijlociu, în comunităţile în care trăiesc peste 3 milioane de români.

“Este o mare şi importantă responsabilitate pentru mine funcţia de manager general Antena Internaţional. E un proiect strategic, despre care discut de luni bune cu Mihai Gâdea. Sunt foarte multe de făcut şi sunt convins că, la finalul efortului nostru, Antena Internaţional va fi o emblemă remarcată şi apreciată în Europa, SUA, Orientul Mijlociu. Oriunde se află români”, spune noul General Manager al postului Antena Internaţional.

radu tudor

Lansat în iulie 2006, Antena Internațional este un produs media al grupului Intact care se adresează comunităților românești din diasporă, reunind cele mai valoroase programe ale posturilor de televiziune din Antena 3 şi Antena Group. Grila Antena Internațional va propune românilor aflaţi peste hotare o selecţie de programe ce reflectă actualitatea românească sub toate laturile sale: socio-politică, economică, culturală sau divertisment.

“Cei peste 3 milioane de concetăţeni ai noştri răspândiţi pe întreg mapamondul au nevoie de legătura constantă cu ţara. Antena Internaţional îşi propune să le ofere confortul, calitatea şi soliditatea sentimentului de apartenenţă la o naţiune ce nu-şi uită membrii săi, oriunde s-ar afla. Deşi mulţi se gândesc la românii din Italia, Spania, Franţa, Germania, Portugalia sau SUA prin filtrul interesului politic sau economic, pentru noi este important să regăsim în ei telespectatorii legaţi sufleteşte de spaţiul românesc, chiar dacă sunt la sute sau mii de kilometri de ţară. Vom difuza ştiri, dezbateri, transmisii live, concerte, filme, sport şi tot ce poate fi de interes pentru un om modern şi implicat social”, afirmă Radu Tudor. “Împreună cu Antena 1, Antena 3, Antena 2, Euforia şi GSP TV, postul Antena Internaţional completează o dimensiune internaţională atât de necesară unui trust de presă apreciat şi premiat pe plan intern şi internaţional”.

Cu o experienţă de peste 20 de ani în media românească şi internaţională, de-a lungul timpului fiind jurnalist în televiziune şi presa scrisă, analist politic şi militar, moderator şi realizator de emisiuni TV, dar şi corespondent în România al unor publicaţii internaţionale, Radu Tudor este cunoscut publicului român nu numai în calitate de moderator al emisiunii „Punctul de întâlnire” şi invitat permanent al emisiunii ‘La ordinea zilei” la Antena 3, ci şi ca editorialist la Jurnalul Naţional. Premiat de APTR pentru cel mai bun talk show în 2009, 2010, 2011 şi 2012, singur sau împreună cu alţi colegi din Antena 3, Radu Tudor este absolvent al Facultăţii de Jurnalism Bucuresti, iar ca jurnalist specializat în probleme militare şi de securitate a urmat cursurile Colegiului Naţional de Apărare, al Colegiului Naţional de Securitate şi deţine un master în Securitate Naţională.

“Pe lângă noua poziţie în care am fost numit, rămân fidel proiectelor în care sunt implicat acum: emisiunea La Ordinea Zilei – Antena 3, emisiunea Punctul de Întâlnire – Antena 3 şi content advisor al CEO Antena 3, Mihai Gadea”, a încheiat Radu Tudor, General Manager Antena Internaţional.