România Dansează, succes extraordinar la debut!

România Dansează, succes extraordinar la debut!

18/03/2013

Supershowul de la Antena 1 conduce clasamentul de audienţă

Spectacol incredibil duminica aceasta la România Dansează! Percuţie corporală, dans brazilian, salsa, dans ţigănesc, belly dance, street dance, dans contemporan, dans indian, acestea sunt doar câteva dintre stilurile care au ajuns ieri seară la inima publicului român. Peste două milioane de persoane la nivel naţional au savurat superspectacolul de la România Dansează, showul de la Antena 1 conducând detaşat clasamentul de audienţă pe targeturile all urban, 18 + urban şi naţional.

Români de toate vârstele, cu sau fără experienţa dansului, au venit de pretutindeni la România Dansează în speranţa de a-i convinge pe cei trei juraţi, Mihai Bendeac, Monica Petrică şi CRBL că locul lor este pe scena supershowului. Momente uluitoare de dans, mişcări incredibile, poveşti de viaţă emoţionante au impresionat ieri seară telespectatorii Antena 1 care au “devorat” minut de minut premiera spectacolului România Dansează. Astfel, showul s-a impus lider incontestabil de piaţă, înregistrând la nivelul targetului all urban un rating mediu de 12,7 procente şi 21,6% cotă de piaţă. Locul secund a revenit la o distanţă semnificativă postului Pro TV care a înregistrat la nivelul aceluiaşi target 11% rating şi 18,7% share. Şi la nivelul targetului 18 + urban, Antena 1 a condus clasamentul de audienţă cu România Dansează, pe locul secund situându-se din nou Pro Tv. La nivelul targetului naţional, în medie 2 170 000 de persoane au urmărit ieri seară România Dansează, în minutul de aur, 21:08, 2 849 000 de români fiind alături de Antena 1.

romania danseaza graf

Aproape 2.900.000 de telespectatori au urmărit The Mask de România

Vârful de audienţă în rândul targetului naţional a fost înregistrat la ora 21.08, când aproape 2.900.000 de telespectatori au urmărit evoluţia şi jurizarea cuplului inspirat din The Mask. Deşi au dansat cu zâmbetul pe buze şi paşi bine calculaţi, cei doi tineri nu au reuşit sã convingã juriul cu prestaţia lor. “Asta e un personaj de desen animat! Sunt miscari ample si asumate, nu am vazut ca ti-ai asumat pana acum… Cand ai pupat-o, nu poti sa o pupi asa! Nu, nene…”, i-a spus Mihai Bendeac dansatorului, dupã care a sãrutat-o, cu patimã, pe Monica Petrica. Aşa, ca-n filme, in aplauzele publicului!

Cine a urmărit România Danseazã?                       

Formatul antrenant, juriul şi momentele extraordinare din premiera talent show-ului au atras în faţa micilor ecrane şi un public tânăr, premium, preponderent feminin.

Potrivit datelor de audienţă furnizate de Kantar Media, dintre milioanele de telespectatori care au privit aseară premiera „România Danseazã” cei mai mulţi au fost tineri, din categoriile 15-24, 35-44 şi 45-54 de ani, provenind din mediul urban.

Popularitatea „România Danseazã” nu s-a reflectat doar în cifrele de audienţă, ci şi în tratarea subiectului în mediul online. Viewership-ul estimat în online pentru „România Danseazã” a înregistrat ieri o creştere de 35% faţã de o duminicã normalã.

româniadanseaza.a1.ro, a înregistrat ieri 61.000 de afişări, iar numarul fanilor de pe pagina oficialã de Facebook: http://www.facebook.com/ro.danseaza a ajuns la 12.332.