Romantic FM, de 19 ani!

Romantic FM, de 19 ani!

04/01/2013

Romantic FM implineste 19 ani de existenta in Fm-ul bucurestean!
Pe o piata radio extrem de concurentiala Romantic FM, ramane  unul dintre cele mai longevive si mature branduri , un produs “premium exclusive” preferat constant de un public peste medie, ca instruire si statut social.


Unul dintre primele radiouri lansate la noi, RFM si-a propus si a si confirmat in toti acesti ani, sa ofere ascultatorilor: „muzica, nu zgomot”! Aceasta abordare i-a conferit  personalitatea, unicitatea, l-a diferentiat in piata media si, cel mai important, avand cea mai exclusivista selectie de cantece, a pastrat publicul aproape, pe 101.9.

Romantic FM nu e doar o optiune in fm-ul contemporan, inseamna mai cu seama o bresa in realitatea de zi cu zi, o altenativa catre o stare de bine, profunda, rafinata, decenta, non-agresiva in care muzica buna da tonul.

Romantic FM s-a extins constant si pe internet, dezvoltand pe pagina sa  de site, www.romanticfm.ro , una dintre cele mai diverse platform de gen, cu paisprezece posturi de radio online, preferate lunar de alti peste 1300000 de ascultatori din tara si strainatate.