S-a lansat “Gazeta Digitală”. Ediția tipărită a Gazetei Sporturilor poate fi “răsfoită” acum și online

S-a lansat “Gazeta Digitală”. Ediția tipărită a Gazetei Sporturilor poate fi “răsfoită” acum și online

21/08/2013

Gazeta Sporturilor, cel mai citit ziar de sport din România, a lansat azi platforma în care cititorii vor avea la dispoziție o ediție digitală. Mai exact, o aplicație cu ajutorul căreia cititorii vor lectura online, contra cost, Gazeta pe care nu o pot cumpăra în ziua respectivă de la chioșcul de presă.

Separarea conțintului print vs online a devenit din ce în ce mai accentuată la Gazeta Sporturilor de-a lungul ultimilor ani. Foarte multe dintre articolele publicate în ediția tipărită a Gazetei nu apar și pe www.gsp.ro. Site-ul mizează pe actualitate, pe urmărirea minut cu minut a evenimentelor, pe interacțiune și pe dezbateri, în timp ce ziarul se concentrează pe anchete, analize, opinii, reportaje, investigații, materiale speciale și ponturi la pariuri. De acum, toate aceste articole pe care le marcăm în paginile ziarului cu „exclusiv print” vor putea fi citite și online, în platforma Gazeta Digitală„, a explicat Cătălin Țepelin, Digital Manager Gazeta Sporturilor.

Gazeta Digitală poate fi accesată contra cost, iar plata se face foarte simplu, prin card ori prin SMS. O ediție costă doar 0,3 € + TVA, iar abonamentele au și ele prețuri foarte atractive: 3€ + TVA pentru o lună, 6€ + TVA pentru 3 luni sau 10€ + TVA pentru 6 luni. Ziarul care ajunge la chioșcurile de presă în zorii zilei poate fi citit în platforma Gazeta Digitală mult mai devreme, începând cu ora 01:00.

Gazeta Sporturilor este singurul ziar de sport din România care apare sîmbăta și duminica. Inclusiv aceste două ediții, ce pot fi găsite la chioșcuri în weekend, vor fi disponibile în variantă digitală.