Seed Consultants, singura agentie romaneasca dublu premiata la competitia REBRAND™100® Global Awards

Seed Consultants, singura agentie romaneasca dublu premiata la competitia REBRAND™100® Global Awards

12/03/2012

Seed demonstreaza ca in Romania se poate face branding de calibru international: doua branduri romanesti dezvoltate in 2010-2011, Scandia Food si HERT Design fiind premiate in cadrul competitiei internationale REBRAND™.

Cele doua programe inscrise la competitia internationala demonstreaza ca indiferent de dimensiunea companiei, rezultatele unui proces de rebranding integrat in care implici echipa client–agentie sunt cele mai eficiente, se duc in transformarea organizationala, in regandirea businessului si sustinerea acestuia de catre angajati si se vad in timp in cifre. „Ne bucuram cand prin competitii precum REBRAND, este confirmata gandirea strategica si creativa a echipei Seed Consultants, iar valoarea brandurilor romanesti – Scandia Food si Hert Design – este recunoscuta si noi putem sa fim mandri ca proiectele noastre sunt preluate ca studii de caz de agentii de pe tot globul. Am marcat, din nou, Romania pe harta globala a brandingului si acest lucru nu poate sa ne aduca decat cinste.” a declarat Dochita Zenoveiov, Managing Director Seed Consultants.

REBRAND 100® Global Awards este singurul reper in eficienta proiectelor de rebranding, fiind in acelasi timp platforma principala pentru agentiile de branding de a demonstra ca proiectele realizate sunt bune de dat exemplu. In cadrul competitiei se inscriu anual un numar impresionant de proiecte de catre agentii de pe tot globul.

Despre Seed Consultants
Seed Consultants este o companie romaneasca de consultanta de brand si design, partener exclusiv in Romania al Landor Associates, cea mai mare agentie de branding globala. Cele doua companii colaboreaza strans atat pentru proiecte locale, cat si internationale, reusind astfel sa imbine practica locala, intelegerea si cunoasterea culturii romanesti, cu expertiza globala in branding. Portofoliul Seed Consultants numara branduri importante precum Radio ZU, Scandia Food, Petrom City, Hert Design, Novatik, Willbrook International, Angst, INTACT Media Group, Antena 1, Ruukki Romania, VIP Air, GSP TV, Gazeta Sporturilor, Galador, Volksbank, Firesco, Agrofam Holding, Vulping.