Seed Consultants triplu medaliată la Olimpiada de Branding

Seed Consultants triplu medaliată la Olimpiada de Branding

09/08/2012

Bucureşti, 9 august 2012. Seed Consultants este triplu premiată în cadrul competiţiei internaţionale de branding şi design American Design Awards

Agenţia românească de branding şi design Seed Consultants a primit trei premii de branding şi design pentru trei branduri româneşti: cu Andu şi Pic Flavours la categoria Corporate Identity Design şi cu Intact Media Group la categoria Brochure Design. Seed este singura agenţie românească premiată la această competiţie internaţională. 

“Aprecierea internaţională demonstrează încă o dată că brandurile româneşti se dezvoltă şi pun accent din ce în ce mai mare pe imagine. Suntem mândri că specialiştii noştri în strategie de brand şi design au ridicat pe podiumul din SUA trei branduri româneşti, fiecare cu valoare mare în categoria sa. Îmi felicit atât colegii, cât şi partenerii de business care au făcut echipă bună cu Seed”, a declarat Dochiţa Zenoveiov, Managing Director Seed Consultants. 

American Design Awards este o competiţie de grafică recunoscută pe plan internaţional. Aceasta îşi propune ca prin intermediul acestor premii să îi încurajeze pe specialişti să urmeze practicile etice pentru obţinerea unor rezultate impresionante. American Design Awards se adresează profesioniştilor din întrega lume, fiind o distincţie deosebit de importantă.

Seed Consultants este singura agenţie de branding din România care are un parteneriat cu o companie internaţională de consultanţă de brand şi design. Landor Associates este una dintre cele mai importante companii de branding globale, prezentă pe toate continentele cu peste 20 de birouri locale.

Printre clienţii Seed Consultants se numără branduri renumite precum: Income Magazine, The Mark, Siveco, Firesco, Ciserom, Laboratoarele Vorel, Vulping, Volksbank, Scandia Food, Angst, Radio ZU, Petrom City, Antena 1, GSP TV, Galador, Intact Media Academy, Novatik, Final Distribution, VipAir. (http://seed-consultants.ro/category/proiecte/)