Simona Gherghe și Gabriela Vrânceanu Firea premiate la Gala Femeilor de Succes 2010

Simona Gherghe și Gabriela Vrânceanu Firea premiate la Gala Femeilor de Succes 2010

05/02/2011

Vedetele trustului Intact, Simona Gherghe si Gabriela Vranceanu Firea, au fost premiate in cadrul celei de a VII-a editie a Galei Femeilor de Succes organizata de Professional Celebrity si Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR). Evenimentul a avut loc in Sala Candelabrelor din cadrul CCIR si a fost prezentat de Mihaela Serban si Gheorghe Turda.

Simona Gherghe, moderatoarea emisiunii “Acces Direct” difuzata la Antena 1, a primit premiul de “Cea mai activa moderatoare”, in timp ce Gabriela Vranceanu Firea, directoarea Ziarului Financiar si moderatoarea emisiunii “Stirea Zilei” de la Antena 3, a fost desemnata “Cea mai buna realizatoare de talk-show-uri politice”.

In decernarea premiilor s-a tinut cont de criterii de evaluare clare: popularitate, valoare, recunoastere, implicare sociala, studii, imagine, realizari profesionale. Distinctiile au fost acordate pe baza votului public si a nominalizarilor unei comisii de 28 de jurnalisti de la diverse publicatii precum si a unei comisii formate din personalitati.

Cele mai active românce din 2010 au fost premiate aseară la cea de-a VII-a ediție a Galei Femeilor de Succes. Distincțiile au ajuns la cele mai importante personalități feminine din România, adevărate modele de viață, cu o carieră de succes în diferite domenii de activitate.

Organizat de Professional Celebrity și Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), evenimentul prezentat de realizatoarea TV Mihaela Șerban și solistul de muzică populară Gheorghe Turda a adus în atenția publicului nume de rezonanță din televiziune, muzică, modă, dar și din politică și diplomație.

Cu nominalizări de excepție, juriul prezidat de soprana Felicia Filip a avut o misiune dificilă. Doar criteriile de evaluare clare – popularitate, valoare, recunoaștere, implicare socială, studii, imagine, realizări profesionale – l-au ajutat la departajare. Decernarea premiilor a fost consemnată cu trofee suflate în aur, acordate pe baza votului public și a nominalizărilor unei comisii de 28 de jurnaliști de la diferite publicații, dar și a unei comisii formate din personalități.

Premii cu surprize

În ceea ce privește televiziunea, Simona Gherghe a avut acces direct pe podium, fiind desemnată Cea mai activă moderatoare. Gabriela Firea a obținut premiul la categoria Cea mai bună realizatoare de talk-show-uri politice, iar Monica Ghiurco a primit premiul la categoria Cea mai bună prezentatoare de știri, detronându-le în mod neașteptat pe Andreea Esca, Andreea Berecleanu și Cristina Țopescu. O surpriză chiar și pentru vedeta TVR: „Paradoxal, primesc acest premiu chiar dacă lipsesc de la pupitrul știrilor de mai bine de 4 luni. M-am bucurat să constat astfel că atât juriul, dar mai ales publicul, apreciază munca pe care am depus-o în 2010 la realizarea „Orei de știri” de pe TVR2 în calitate de prezentator, dar și de producător al programului pe care îl aduceam în casele telespectatorilor în fiecare vineri, sâmbătă și duminică. Faptul că sunt considerată cea mai bună prezentatoare de știri dintr-o serie de nominalizări de excepție nu poate decât să mă bucure și să mă oblige pe mai departe să-mi păstrez nealterate imparțialitatea, obiectivitatea, respectul și sinceritatea față de public, cu orice preț și în orice fel de condiții.”