Succes extraordinar pentru AntenaPlay.ro!

Succes extraordinar pentru AntenaPlay.ro!

02/07/2013

24 000 de abonați după seara lansării și jumătate de milion de accesări

Luni seara, la Palatul Parlamentului s-a lansat oficial cea mai puternică platformă online, Antena Play. Cu o interfață prietenoasă și conținut exclusiv românesc, Antena Play s-a bucurat de un succes extraordinar: 24.000 de utilizatori s-au abonat, în câteva ore de la lansare, pentru a viziona online televiziunile dar și posturile care au fost create doar pentru această platformă. Numărul de accesări în ziua de luni a fost de peste 500.000. Iar aplicația iPhone a platformei este pe locul 1 la descărcări în Apple Store România. “Mulțumim tuturor românilor pentru interesul și încrederea acordate platformei noastre încă din primele secunde de la lansare. Cifrele sunt excepționale, reprezintă un adevărat record de audiență. Succesul Antenei Play se datorează celor 20 de ani de pasiune și inovație ale tuturor platformelor de televiziune deținute de Intact Media Group și în egală măsură celor peste 6,5 milioane de oameni care sunt alături alături de noi, în fiecare zi”, a declarat Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group

Aseară, la Palatul Parlamentului, în sala I.C. Brătianu, a avut loc lansarea oficială AntenaPlay. Evenimentul a fost transmis în direct de toate posturile TV Intact Media Group. Gazda acestei lansări a fost Alessandra Stoicescu, director executiv IMG, care a vorbit despre performanțele de audiență ale televiziunilor în prima jumătate a anului, dar și despre planurile pentru următoarele șase luni, între care se află și o investiție de două milioane de euro în Observator. Pe scenă au urcat aseară și Julien Ducarroz, CCO Orange România, companie care este partener strategic al Antena Play, precum și Dragoș Stanca, Managing Partner Think Digital, care a vorbit despre importanța lansării acestei platforme în mediul online din România. Mihai Gâdea, director Antena 3, s-a adresat celor prezenți la Palatul Parlamentului pentru a sublinia importanța canalului  Antena News – știri 24 de ore din 24 – pe platforma Antena Play. Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group și mentorul acestui proiect, a dat startul lansării platformei, nu înainte de a le mulțumi angajaților care, prin activitatea lor din cei 20 de ani de existență Intact Media Group, au contribuit la lansarea Antena Play.

În seară lansării, de la ora 21,00, utilizatorii AntenaPlay.ro au putut viziona recitaluri susținute de Delia, Holograf, Connect-R și Lora, iar, de la ora 22,00, un concert necenzurat Paraziții.

Noua platformă video a grupului Intact integrează cele cinci fluxuri live online ale televiziunilor Antena Group și cele șase canale exclusiv create: News, TVNovela, Stars, Monden, ZU Channel și Mireasă pentru fiul meu.