Superproducția „Fetele Marinarului” a debutat pe 1 februarie, la Antena 1!

Superproducția „Fetele Marinarului” a debutat pe 1 februarie, la Antena 1!

14/02/2009

Mult asteptata telenovela a Antenei 1 “Fetele Marinarului” a fost lansata duminica, 1 februarie, la ora 20.30, cu un episod-pilot, de 90 de minute, in care telespectatorii au facut cunostinta cu personajele serialului si s-au bucurat de spectaculoasele scene filmate in strainatate.

In mahalalele portului marocan Tanger traieste frumoasa Jamila (Corina Moise), alaturi de mama ei, o femeie cazuta, aflata la periferia societatii. Grav bolnava, mama Jamilei ii marturiseste acesteia un secret teribil: tatal fetei este un marinar roman, Amza, pe care femeia il iubise cu pasiune si care o parasise cand era insarcinata. Mai mult, Jamila afla ca mai are o sora la Barcelona, Alesia. Cu ultima suflare, femeia ii cere fiicei ei sa o razbune, iar Jamila porneste intr-o lunga calatorie spre a-si cunoaste sora si a se razbuna pe barbatul care le-a distrus vietile.

La Bucuresti, Amza Trifan (Serban Ionescu), fost marinar, in prezent om de afaceri prosper se pregateste sa isi faca debutul in politica, e casatorit cu Virginia (Manuela Harabor) si au un fiu, rasfatatul Calin (Cristian Popa). Tot cu ei locuieste si mama Virginiei, simpatica Marta (Ileana Stana Ionescu).
Chiar in episodul pilot, fiul legitim al lui Amza, Calin, comite o infractiune care va schimba definitiv vietile tuturor celor din jurul sau: o loveste cu masina pe Iris (Cristina Calin), o studenta la medicina, De care se va simti atras iremediabil. Pentru scena accidentului, Cristina a luat lectii de cascadorie pentru ca incidentul sa para cat mai real si chiar incepuse sa-i placa sa plonjeze pe spate pe saltea! Scena i-a iesit atat de bine incat partenerul ei de platou, Cristian Popa, a tresarit, temandu-se pentru o clipa ca tanara a fost atinsa de masina condusa de un cascador. Pentru scena accidentului, o zona destul de extinsa din cartierul Cotroceni a fost inchisa traficului rutier, multi locatari ai vilelor din imprejurimi panicandu-se de prezenta organelor de ordine.

Dupa difuzarea episodului pilot de duminica, 1 februarie, de la ora 20.30, captivanta poveste din “Fetele marinarului” va continua la Antena 1 in fiecare zi, de luni pana joi, e la ora 22.00.