Televiziunile Intact Media Group conduc detașat clasamentul audiențelor

Televiziunile Intact Media Group conduc detașat clasamentul audiențelor

04/11/2013

În octombrie,
Televiziunile Intact Media Group conduc detașat clasamentul audiențelor. Publicul comercial, în creștere, pe toate intervalele orare, comparativ cu anul trecut

Luna octombrie aduce un plus de audiență, comparativ cu luna anterioară televiziunilor din Grupul Intact. Antenele își consolidează poziția de lider pe majoritatea intervalelor orare, în rândul publicului din întreg mediul urban și se distanțează semnificativ de ocupantele locului al doilea, posturile CME. Televiziunile Intact conduc clasamentul audiențelor în intervalele Whole Day, Day Time, Acces și Late Night. 

Antenele crestere pe toate intervaleleMedia de audiență a show-urilor difuzate de Antene pe intervalul a 24 de ore situează posturile IMG pe primul loc, la diferență de 1,9 puncte de market share comparativ cu televiziunile CME. Cele mai spectaculoase emisiuni transmise de Antena 1, talk-show-urile Antenei 3, producțiile mondene ale Antenei 2, serialele și show-urile de entertainment ale Euforia și GSP TV sunt preferate de publicul din întreg mediul urban, conform datelor de audiență. X Factor, Next Star, Te cunosc de undeva!, Sinteza zilei sunt doar câteva dintre emisiunile aflate constant în preferințele telespectatorilor.

Intervalul orar în care Antenele s-au distanțat cel mai mult de concurență este Day Time, unde au în avans 9,2 puncte de market share. Tot în segmentul 10,00 – 16,00, posturile INTACT conduc și în rândul publicului comercial.  În acest interval, telespectatorii pot urmări la Antene show-ul lider de audiență Mireasă pentru fiul meu, prezentat de Mirela Boureanu Vaida, Observatorul orelor 13,00, Știrile Antenei 3 sau talk-show-ul Alessandrei Stoicescu, 100 de minute.

Un alt interval orar în care Antenele conduc detașat clasamentul audiențelor este Acces. Show-ul Acces Direct, prezentat de Simona Gherghe este lider de cele mai multe ori în acest interval orar. Alte show-uri care au contribuții importante în Acces sunt  Observatorul orei 16,00, Știrile Antenei 3 dar și emisiunea Secvențial transmisă de același post TV.

În intervalul orar 23,00 – 02,00, Antenele conduc clasamentul la o diferență semnificativă de 4,2 puncte de market share. Un show pacatos, prezentat de Dan Capatos, la Antena 1, dar și În gura presei cu Mircea Badea, la Antena 3, reprezintă punctele de atracție ale orelor târzii pentru telespectatori.

Publicul Comercial, în creștere la Antene

Comparativ cu acceași luna a anului trecut, televiziunile Intact înregistrează o creștere pe majoritatea intervalelor orare în rândul publicului comercial. Cea mai mare ascensiune a cotei de piață a avut loc în intervalul 06,00- 10,00, atunci când Antena 1 difuzează Observatorul matinal ,dar și Neatza cu Răzvan și Dani.

Antenele conduc detasat clasament audiente

De asemenea, televiziunile Intact înregistrează o creștere pe toate intervalele orare în ianuarie – octombrie 2013, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.